上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 芯揖捌 (好悶,朋友仔入黎傾計啦....)

收藏  |  訂閱
1.5k  25.7k

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-7-19 12:44 AM 發表 查看引用來源

打緊8號~~ 橫風橫雨, 緊係屋企最好:smile_30: :smile_30:
我都留左响屋企成日啦...淨係過左去新成市買左小小咋:smile_o14:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-19 12:50 AM 發表 查看引用來源

打緊風點去丫:smile_14:
:smile_44: 以前有車

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-7-19 12:50 AM 發表 查看引用來源

巧巧巧....攬字唔放tim 呀:smile_o05:
咁要開字冷氣先得喎.....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-19 12:48 AM 發表 查看引用來源

係呀, 打緊又要自己開車去
朋友話開車都危險, 所以冇人陪我癲:smile_o03:
如果禾有車...禾會去架wor

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-19 12:54 AM 發表 查看引用來源

咁要開字冷氣先得喎.....:smile_30: :smile_30:
唔怕唔怕...e+ 開緊啦:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 小柴 於 2009-7-19 12:51 AM 發表 查看引用來源

咁大個都未睇過~~
小柴, 你都未看過???

你上星期wild camp有冇去到:smile_41:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-19 12:48 AM 發表 查看引用來源

係呀, 打緊又要自己開車去
朋友話開車都危險, 所以冇人陪我癲:smile_o03:
比d時間, 實搵到~~

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-7-19 12:44 AM 發表 查看引用來源
:smile_45: 星星:smile_45:
今晚睇鬼到咩:smile_39:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-7-19 12:56 AM 發表 查看引用來源

今晚睇鬼到咩:smile_39:
:smile_38: 睇到兩粒架:smile_38:個名好特別架

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-7-19 12:50 AM 發表 查看引用來源
就係咁先煩:smile_30:
橫掂你咁得閒:smile_o13: :smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆