上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊男女都得(第十二回)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.5k

引用:
原帖由 darlun 於 2009-7-18 09:23 AM 發表 查看引用來源
又早多次先:smile_30:
差唔多收工喇喎

:smile_o13: 我黎啦~

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-18 09:36 AM 發表
你又贏左錢喎

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-18 09:36 AM 發表 查看引用來源
早晨呀...小妹

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-18 09:39 AM 發表 查看引用來源

早晨呀...小妹
:smile_o05: 早呀 QQ...尋晚唔該晒你兜埋我呀~
引用:
原帖由 darlun 於 2009-7-18 09:39 AM 發表 查看引用來源
你又贏左錢喎
係呀~:smile_o13: 我尋日好叻呀~~有一舖...食得好有型呀~

A 餐到

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-18 09:43 AM 發表 查看引用來源
:smile_o05: 早呀 QQ...尋晚唔該晒你兜埋我呀~
係呀~:smile_o13: 我尋日好叻呀~~有一舖...食得好有型呀~
客咩氣吖~~~我都要唔該澄澄呀

有一舖...食得好有型呀<-------------呢個我就冇講, 等你返黎威比佢睇

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-18 09:43 AM 發表
你條粉腸贏錢仲要人兜你:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-7-18 09:44 AM 發表 查看引用來源
A 餐到
早晨呀....通粉

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-18 09:45 AM 發表 查看引用來源

客咩氣吖~~~我都要唔該澄澄呀

有一舖...食得好有型呀
:smile_o03: :smile_o03: 佢唔問我邊忽有型.....我無得講呀
引用:
原帖由 darlun 於 2009-7-18 09:45 AM 發表 查看引用來源
你條粉腸贏錢仲要人兜你:smile_45: :smile_45:
:smile_o03: :smile_o03: 唔係呀~~~~~~~我..我....我......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆