上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩 ~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁) [第二版]

收藏  |  訂閱
1.5k  34.8k

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-7-16 04:01 PM 發表 查看引用來源
最新消息,cp打到黎, 現正掃sn中, 有去開既團友, 忍一忍, 我唔會係出面講, 費事d撚人又話我吹水....:smile_34:
KTV有無事呢?

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-7-16 04:01 PM 發表 查看引用來源
最新消息,cp打到黎, 現正掃sn中, 有去開既團友, 忍一忍, 我唔會係出面講, 費事d撚人又話我吹水....:smile_34:
邊間俾人掃左??:smile_40:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-7-16 16:01 發表 查看引用來源
重想PM 您星期六 ...

引用:
咁大獲, R 兄, 咁即係星期六唔適宜上來玩 ?

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-7-16 16:55 發表 查看引用來源

咁大獲, R 兄, 咁即係星期六唔適宜上來玩 ?
要找R問問先...:smile_35:

要找R問問先...:smile_41:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-16 05:20 PM 發表 查看引用來源

要找R問問先...:smile_35:
唉, 如果係就灰晒喇, 我已經約好晒 D friend, 個個請晒假 (同女朋友), 掃桑拿好喇, 唔好掃 KTV 呀

點都俾我玩埋今個星期先啦 !

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-7-16 17:30 發表 查看引用來源

唉, 如果係就灰晒喇, 我已經約好晒 D friend, 個個請晒假 (同女朋友), 掃桑拿好喇, 唔好掃 KTV 呀

點都俾我玩埋今個星期先啦 !
我都係呀...:')

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-16 05:34 PM 發表 查看引用來源

我訂房既媽咪就話沒事 lor, 不過我想 R 兄覆我地多 D, 我覺得佢會中立 D !

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-16 05:34 PM 發表 查看引用來源

我星期六去呀:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆