上一頁下一頁
發新話題

徵25-35歲傾得朋友(男女都可)

收藏  |  訂閱
970  19.1k

回覆 122# 的帖子

係咪有相睇呢 我又要呀

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-12 08:56 PM 發表 查看引用來源

我 F3 已經自由出入馬會:smile_30:

不過個樣 young 有 young 好, mature 有 mature 好既~
你就好la-.-...我中3自由出入地方係學校only-.-............:smile_o16:

你msn幾多呀?

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-12 20:56 發表 查看引用來源

我 F3 已經自由出入馬會:smile_30:

不過個樣 young 有 young 好, mature 有 mature 好既~
嗯嗯!不過要睇時份!
當然想追後生D既女仔,佢未必采你,
但如果個女仔思想成熟D咪中意你呢D law!!

引用:
原帖由 forever1420 於 2009-7-12 08:57 PM 發表

點會呢?:smile_40: 認得你咪對你有掛念law!!:smile_30:
乜你冇睇過notting hill咩? 男人同夢想中既女人上床, 同現實一齊訓醒..... 太清楚我怕人地唔稀罕我啦... 以前都係咁..

引用:
原帖由 ken2627 於 2009-7-12 08:59 PM 發表 查看引用來源
你msn幾多呀?
想識人就比 d 誠意
唔好一開波就問人 msn 啦:smile_15:

樓主50la 可pm la

引用:
原帖由 Fabienne 於 2009-7-12 08:55 PM 發表 查看引用來源

hehe... 其實都得既.. 我整懞d張相先, 費事被你太認得我ar... 唔好意思架ma
咁係咪用頭像呀:smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 Fabienne 於 2009-7-12 08:52 PM 發表 查看引用來源

hello ar 藍藍
:smile_o05: 哈佬阿 Fab Fab~ 呢度係咪好好反呢

引用:
原帖由 Fabienne 於 2009-7-12 08:57 PM 發表 查看引用來源
hehe.... 我未必靚女既, 見人見智, 鍾意我咪話我靚lor, 不過我個樣細個, 襟老
呢d 係唔係叫天生麗質???:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆