上一頁下一頁
發新話題

唔徵了..煩請版主delete..

收藏  |  訂閱
335  7.7k

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-4 12:31 PM 發表 查看引用來源

我鍾意曬
但係曬到點黑都好快白返
所以冇咩用:smile_19:
曬命咁啵:smile_22:

HI呀 殘劍..又支持下你先:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2009-7-4 12:47 PM 發表 查看引用來源

曬命咁啵:smile_22:
:smile_o11:所以成日比我 d 女性朋友話我:smile_o11:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-4 12:51 PM 發表 查看引用來源

:smile_o11:所以成日比我 d 女性朋友話我:smile_o11:
:smile_22: :smile_22: 好過份:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2009-7-4 12:53 PM 發表 查看引用來源

:smile_22: :smile_22: 好過份:smile_22: :smile_22:
唔好嬲啦:smile_o05:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-4 12:54 PM 發表 查看引用來源

唔好嬲啦:smile_o05:
我都好想曬黑架....可惜唔想出雀斑:smile_39:

支持一下樓主,希望早日搵到理想伴侶:smile_40:

今日放假,咁啱入黎八下,見到前面嘅討論,感覺頗有趣。各位你哋好啊~

睇咗樓主前面的post,覺得樓主所謂的“悶”,可能係因為同女友無共同的興趣。我個人認為,一個人就算幾“悶”都好,對自己感興趣嘅嘢,都會有好多睇法同見解。假如兩個人的生活中完全沒有“交集”(唔好諗錯啊,係指共同的愛好而已),那麼就只能各自發展興趣或彼此遷就,有一方失去耐性和容忍之後,大家就會越黎越遠......:smile_13:

引用:
原帖由 Maggie_wan 於 2009-7-4 03:26 PM 發表 查看引用來源
睇咗樓主前面的post,覺得樓主所謂的“悶”,可能係因為同女友無共同的興趣。我個人認為,一個人就算幾“悶”都好,對自己感興趣嘅嘢,都會有好多睇法同見解。假如兩個人的生活中完全沒有“交集” ...
首先多謝妳,
其實可能是我真係有問題,所以令到我和她的關係破裂,無論怎樣,我會祝福她有美好將來和多謝她帶給我美好的回憶!:smile_38:

引用:
原帖由 殘劍 於 2009-7-4 15:40 發表

首先多謝妳,
其實可能是我真係有問題,所以令到我和她的關係破裂,無論怎樣,我會祝福她有美好將來和多謝她帶給我美好的回憶!:smile_38:
咁你又唔使咁無信心嘅,問題邊個人無丫。自己知道問題所在嘅話,可以克服固然係好,克服唔到都要面對。而且兩個人一齊,好難講單獨係某一方嘅問題,大家協調唔到。不過你有咁闊達樣嘅心態,其實已經算係好了,換轉其他人,可能會諗埋一邊。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆