上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part10

收藏  |  訂閱
1.5k  34.4k

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-7-3 09:08 PM 發表 查看引用來源

我去過啦,感覺好好
有唔少既年輕又成熟ga美男了,確實好值得你參加
我首推我兄弟呀恆啦,你一定要結識下佢
阿恆係咩人?我唔係基架?我要囡囡...果d活動d囡囡係咪正正經經架?我要搵女朋友...諗住同佢幾年果隻...跟住就結婚喎:smile_14:

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-7-3 09:08 PM 發表 查看引用來源

我去過啦,感覺好好
有唔少既年輕又成熟ga美男了,確實好值得你參加
我首推我兄弟呀恆啦,你一定要結識下佢
你真係玩人喇..
人地一早講明要囡囡架啦....:smile_30:
你仲要擺埋你兄弟上枱~~~~~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-3 09:24 PM 發表 查看引用來源

你真係玩人喇..
人地一早講明要囡囡架啦....:smile_30:
你仲要擺埋你兄弟上枱~~~~~~~~:smile_30:
老友...你又去過未?

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-3 09:12 PM 發表 查看引用來源

阿恆係咩人?我唔係基架?我要囡囡...果d活動d囡囡係咪正正經經架?我要搵女朋友...諗住同佢幾年果隻...跟住就結婚喎:smile_14:
囡囡都唔少啦,年輕貌美,溫柔體貼,活潑可愛樣樣齊(only無美少女ja )
你鍾意邊類先?

我返黎喇~:smile_o13:

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-7-3 09:44 PM 發表 查看引用來源

囡囡都唔少啦,年輕貌美,溫柔體貼,活潑可愛樣樣齊(only無美少女ja )
你鍾意邊類先?
咁都唔算美少女?:smile_19: ...樣子ok...有feel...溫柔...對我好...夾囉
你呢?老兄

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-3 09:27 PM 發表 查看引用來源

老友...你又去過未?
唔好亂認係我老友喎~~~~~~~~~~~~~~~ :smile_30:

我有去過唱k 同睇戲~
唱k好開心架.. 一齊唱
你鐘唔鐘意唱k先~

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-3 09:45 PM 發表 查看引用來源
我返黎喇~:smile_o13:
你返黎喇~~ :smile_o05:

我返尼喇:smile_o13:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-3 09:48 PM 發表 查看引用來源

唔好亂認係我老友喎~~~~~~~~~~~~~~~ :smile_30:

我有去過唱k 同睇戲~
唱k好開心架.. 一齊唱
你鐘唔鐘意唱k先~
我鍾意唱k...但我有d音講唔正...怕比人笑...有d驚...成日搞唱k咩?好多人架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆