上一頁下一頁
發新話題

R's 7 月繼續低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  38.7k

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-13 17:04 發表 查看引用來源

我又點幫你呀???
您唱歌..我話要跟您唱歌..不跟她們玩.:smile_35:

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-7-13 05:01 PM 發表 查看引用來源

生日好難唔斷片既:smile_30: :smile_30:
吾斷片先奇:smile_30:

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-13 05:02 PM 發表 查看引用來源

係架....真係....冇可能唔斷片
生日唔斷片, 証明玩得唔開心 !
哈哈, 一定要斷 !

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-13 05:03 PM 發表 查看引用來源

唔關事...其他問題...
多謝您又幫我忙...如果唔係我一早飲死左了..
你唔係話俾我知bb幫你頂酒呀,佢又食飯開始耍我地耍到食宵夜都係唔飲喎

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-13 05:06 PM 發表 查看引用來源

吾斷片先奇:smile_30:
除非有bb既絕技law,(耍人推人閃人),一句到尾就係唔飲

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-7-13 05:08 PM 發表 查看引用來源

你唔係話俾我知bb幫你頂酒呀,佢又食飯開始耍我地耍到食宵夜都係唔飲喎
我同佢干杯都吾飲呀:smile_45:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-13 05:11 PM 發表 查看引用來源

青島點飲....最憎飲青島....

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-13 05:11 PM 發表 查看引用來源

唔好話你同佢干杯呀,佢同阿yy同一台食飯,yy拎番杯酒俾佢都唔飲,搞到yy果台得佢一個自己飲,後尾yy食到尾段都就黎我地果台一齊飲,因為我地果台有我,車輪,r

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-13 05:16 PM 發表 查看引用來源

青島點飲....最憎飲青島....
咁不如你話俾我地知你飲咩酒喇,我地就你law:smile_30: :smile_30:

剛剛返cp....好累....7個人飲左63支.....大啤

一定會出report,不過唔知點打姐, 當然唔開心既野, 我會skip左佢啦...開心report嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆