上一頁下一頁
發新話題

徵玩得吹得的您入小妹吹水室(PART 69)

收藏  |  訂閱
1.5k  33.4k

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-18 09:02 AM 發表 查看引用來源

MINAKO妹~~~早晨呀! :smile_o06:

又新的一天既來臨, 祝妳今天事事順暢!:smile_o13: :smile_o13:
早 晨 呀 !
小 豬 ,
您 都 係 呀 !
希 望 您 今 天 事 事 順 利 ~

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-18 10:08 AM 發表 查看引用來源

早 晨 呀 !
小 豬 ,
您 都 係 呀 !
morning ...小妹:smile_o05:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-18 10:08 AM 發表 查看引用來源
早 晨 呀 !
小 豬 , 您 都 係 呀 !
好...大家咁話   
MINAKO妹 ....妳真係好溫柔啫 ....
豬仔好鍾意同妳傾計:smile_40:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-6-18 10:08 AM 發表 查看引用來源
morning ...小妹:smile_o05:
早 晨 呀 !
戀 戀 ....

:smile_15:  初次見面,

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-18 10:17 AM 發表 查看引用來源

好...大家咁話   
MINAKO妹 ....妳真係好溫柔啫 ....
豬仔好鍾意同妳傾計:smile_40:
哎 呀 ....我 溫 柔 ....:smile_35: :smile_35:
其 實 我 好 大 笑 姑 婆 同 幾 男 仔 頭 家 ~~
多 謝 您 咁 讚 我 呀 !!
我 都 好 鍾 意 同 大 家 傾 計 ...:smile_40:

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-6-18 10:17 AM 發表 查看引用來源
:smile_15:  初次見面,
早 晨 呀 !
TIGA ~~
忙 唔  忙 呀 !
今 日 ...:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-18 10:18 AM 發表 查看引用來源
哎 呀 ....我 溫 柔 ....:smile_35: :smile_35:
其 實 我 好 大 笑 姑 婆 同 幾 男 仔 頭 家 ~~
多 謝 您 咁 讚 我 呀 !!
我 都 好 鍾 意 同 大 家 傾 計 ...:smile_40:
(大笑姑婆同幾男仔頭家) <--- 其實咁都好可愛架 :smile_40: ...

尼D係我衷心既說話黎架

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-18 10:26 AM 發表 查看引用來源

(大笑姑婆同幾男仔頭家) <--- 其實咁都好可愛架 :smile_40: ...

尼D係我衷心既說話黎架  
哈 哈 ~~:smile_30: :smile_30:
可 愛 呀 !
我 想 起 細 個 果 時 D 姨 姨 成 日 話 我 可 愛 ,
鬼 妹 仔 呀 !!! 不 過 我 一 路 都 唔 係 好 覺 呀 ..:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-18 10:19 發表 查看引用來源

早 晨 呀 !
TIGA ~~
忙 唔  忙 呀 !
今 日 ...:smile_40: :smile_40:
早呀, 少忙呀,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆