上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  448.1k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-13 16:59 發表 查看引用來源

多謝你讚賞佢,畀張佢舊相界波袋你睇下
佢帶呢個胸圍已經好薄冇托起,一樣爆曬出嚟🤭🤭
阿嫂對奶巧勁

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2024-4-15 01:16 發表 查看引用來源
阿嫂對奶巧勁
佢係勁架而家仲勁過以前

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-15 01:48 發表 查看引用來源

佢係勁架而家仲勁過以前
呀嫂有乜心得, 可以越來越勁,..

我女人, 人開始成熟, 佢開始話怕結原流失...,
我就開始想幫佢做大對奶

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-15 01:48 發表 查看引用來源

佢係勁架而家仲勁過以前
我老婆都係年紀大左反而比年輕時大左,好似再度發育咁,當然同呀嫂仍然冇得比😆

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2024-4-15 01:16 發表 查看引用來源
阿嫂對奶巧勁
就算佢平時著得密實都包唔住對波,所以成日畀人撩🤭🤭

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-15 11:40 發表 查看引用來源

就算佢平時著得密實都包唔住對波,所以成日畀人撩🤭🤭
咁大梗係想揸!😬
咁比乜嘢人揸過?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-15 11:42 發表 查看引用來源
咁大梗係想揸!😬
咁比乜嘢人揸過?😉
咁又冇喎,多數都係畀啲麻甩佬撩佢昅住佢
最多都係畀人搏下懵撞下佢對嘢
佢以前出席公司有啲應酬,有啲鬼佬客同佢合照就借意頂下佢對波,佢舊公司有個咸濕司機喺公司啲聯歡一定借意同我老婆影相搏下佢懵

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-15 11:50 發表 查看引用來源

咁又冇喎,多數都係畀啲麻甩佬撩佢昅住佢
最多都係畀人搏下懵撞下佢對嘢
佢以前出席公司有啲應酬,有啲鬼佬客同佢合照就借意頂下佢對波,佢舊公司有個咸濕司機喺公司啲聯歡一定借意同我老婆影相搏下佢懵 ...
佢咁正都正常吖!😬

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-4-15 09:08 發表 查看引用來源

我老婆都係年紀大左反而比年輕時大左,好似再度發育咁,當然同呀嫂仍然冇得比😆
千祈唔好咁講阿嫂都好正,我老婆對波仲大過以前,我覺得係年紀大咗荷爾蒙分泌唔同咗,同埋可能飲食關係脂肪積聚咗,加上佢有做瑜珈同埋去美容院做胸部按摩,所以咁大對波到而家都係挺嘅未墮
其實我都有好大功勞因為我成日揸佢🤣😂

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-15 11:53 發表 查看引用來源

千祈唔好咁講阿嫂都好正,我老婆對波仲大個以前,我覺得係年紀大咗荷爾蒙分泌唔同咗,同埋可能飲食關係脂肪積聚咗,加上佢有做瑜珈同埋去美容院做胸部按摩,所以咁大對波到而家都係挺嘅未墮
其實我都有好大功勞因為我成 ...
好正一定唔係😆,算吾錯啦,正常男人都想屌個種,昨晚先同老婆大戰完,今次佢比較多水可以大大力向上頂到最入,我都感覺到佢入面收緊,應該都好high😆😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆