上一頁下一頁
發新話題

實踐了就不能回頭🤔

收藏  |  訂閱
3.2k  187.2k

引用:
原帖由 quizquizquiz 於 2020-3-18 09:29 發表 查看引用來源

大家早晨
師兄日日都好晨心,每日都第一個上來早晨👍🏻
系,早起乌兒等嘢食😂😂追贴D巴倫兄

引用:
原帖由 花尾仔 於 2020-3-18 09:35 發表 查看引用來源
早晨,各位師兄,用冇錯一定要追又想知阿嫂綱名

引用:
原帖由 花尾仔 於 2020-3-18 09:35 發表 查看引用來源
👍👍👍

引用:
原帖由 andy1805 於 2020-3-18 10:09 發表 查看引用來源
射射支持🤝

引用:
原帖由 quizquizquiz 於 2020-3-17 21:24 發表 查看引用來源

唔知阿嫂有什麼發表呢?
佢話3p個感覺好淫亂,自己亦覺好淫蕩🤭
對南亞仔評語,佢話冇試過嘢嘢都好似頂到子宮,南亞仔係令佢死去活來的感覺😅

引用:
原帖由 andy1805 於 2020-3-18 10:09 發表 查看引用來源
師兄講得非常對
要靠哂巴倫師兄邊大大力邊問出個名來🤭

引用:
原帖由 巴倫布淘 於 2020-3-18 10:44 發表 查看引用來源
佢話3p個感覺好淫亂,自己亦覺好淫蕩🤭
對南亞仔評語,佢話冇試過嘢嘢都好似頂到子宮,南亞仔係令佢死去活來的感覺😅
令外南亞仔原來d車輪鞭好利害,冇得比佢喘息😅
而我係嘆慢板,會一下一下咁入,快又唔會好快,就算快都會幾嘢快插就慢入返,唔會急速快插上百嘢,好明顯南亞仔係咁快插,仲要嘢嘢頂到佢子宮,点可能唔死去活來😅

引用:
原帖由 quizquizquiz 於 2020-3-18 10:45 發表 查看引用來源

師兄講得非常對
要靠哂巴倫師兄邊大大力邊問出個名來🤭
我都希望索到料

引用:
原帖由 巴倫布淘 於 2020-3-18 10:48 發表 查看引用來源
令外南亞仔原來d車輪鞭好利害,冇得比佢喘息😅
而我係嘆慢板,會一下一下咁入,快又唔會好快,就算快都會幾嘢快插就慢入返,唔會急速快插上百嘢,好明顯南亞仔係咁快插,仲要嘢嘢頂到佢子宮,点可能唔死去活來😅 ...
師兄係現場睇表演不得了

回覆 1387# 巴倫布淘 的帖子

巴倫嫂睇黎已完全迷上南亞仔。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆