上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
2.1k  1.1m

樓主你個story好touch呀!!!!!!
我晚晚都有追架,個心成日十五十六,唔睇唔舒服
今晚會唔會有多一 part 睇呢何?!?!?!?!?!?!?!?!?
如果有多一 part 睇就好~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~喇樓主
呵!呵!呵!:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-7 12:52 AM 發表

係成徵都識得ok多人架:smile_30:
都無理由3萬幾甘誇掛:smile_13:

引用:
原帖由 jerry1112 於 2007-9-7 01:01 AM 發表
樓主你個story好touch呀!!!!!!
我晚晚都有追架,個心成日十五十六,唔睇唔舒服
今晚會唔會有多一 part 睇呢何?!?!?!?!?!?!?!?!?
如果有多一 part 睇就好~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~喇樓主
呵!呵!呵!:smile_38: :sm ...
唔好甘貪心。我只係想講到呢刻無人會估到個結局

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-7 01:03 AM 發表

都無理由3萬幾甘誇掛:smile_13:
係成徵.. 上萬唔難:smile_44:  我最多試過1日7xx分:smile_44:

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-7 01:04 AM 發表

冇人估到:smile_14: :smile_14:

回覆 #1385 forssell427 的帖子

我唔係貪心,係 d 毒癮深左 d d 啫~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
呵!呵!呵!:smile_34: :smile_34: :smile_34: :smile_34:

我緊係覺得你會同cindy一齊

比唔知熟呢隻歌既人..細味樓主同sandy往日的深情

陳奕迅 - 每一個明天

結伴創將來 多麼的美
你的路 我的途 再也不分己與彼
有浪有風來 不捨不棄 每一明天也贈你
未懂占卦 也不懂命理
卻可先知我們 同步註定了不起
令我不普通 變得堅毅無忌
幕後有一個最大原因:因為你
每望向將來 都找到你
我所夢 我所期 全部喝彩因你起
你是我將來 不捨不棄 我的明天創自你
沒仰天觀星 看星宿日記
無問獅子雙魚 前面有沒有驚喜
一早知 幾多風吹與飛
活著也很快樂 自尋到你
天佑我的愛人 給她永遠笑聲 並常對她偏愛
天佑我的愛人 有她不再覺得生命無奈 敢愛
未懂占卦 也不懂命理
卻可先知我們 同步註定了不起
若我不普通 變得堅毅無忌
並沒秘方這是純因你
*天佑我的愛人 這日 明天 一世 把她寵愛
天佑我的愛人 有她不再覺得生命無奈 敢愛*
Repeat *
你是我將來 不捨不棄
每一明天愛著你

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-7 01:04 AM 發表

唔通最後sara同左Sandy一齊?

Thanks a lot,post more please

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆