上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#28 - 單身日誌1 ( P1, 11, 72,120 )

收藏  |  訂閱
3.0k  35.9k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-25 15:28 發表 查看引用來源

可能係佢想睇你屁股
還記得菊花正開 拿住番梘去示愛

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-6-25 03:44 PM 發表 查看引用來源

嘩。。有埋主題曲。。你零定一仔黎先。。:smile_38::smile_30:

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-6-25 03:44 PM 發表 查看引用來源

七警來時 監倉有密友滿是期待

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-6-25 15:53 發表 查看引用來源

七警來時 監倉有密友滿是期待
如廁中已被擒獲 無奈雛菊強綻放
難張開才深愛 闖入花蕊被插入來
來密通暗櫃比賽

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-6-25 15:46 發表 查看引用來源

嘩。。有埋主題曲。。你零定一仔黎先。。:smile_38::smile_30:
我100%鐘意女

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-25 02:20 PM 發表 查看引用來源

我同正呢個字扯不上關係
你太謙了,你對腳,係男人見到都話正㗎喎!

其實愛情,女方會揀男既乜野呢.
我有一個朋友,未算好熟,佢係一個好人,有禮貌,對人亦好,但樣真係唔得,可以用咩黎形容,大明星啦,國際果隻,真人史力加,佢真係可以用樣衰黎形容,但我要強調一點,佢好人黎既,有日我係街見到佢,佢剛落車,同太太同埋女兒.我一望,都心裡問號千百個........
佢太太係靚女黎,嬌小型.同大大件既史力加,真係.......配得好特別,加上女兒似媽媽.
我不禁問: 女人,愛男人,係會選擇心地,而可以唔介意外表嗎?

引用:
原帖由 Poolmoon 於 2018-6-25 02:40 PM 發表 查看引用來源

https://www.youtube.com/watch?v=lGfRi6bgUR8
聽下呢首 最近狂loop既歌
薛之謙好多歌都好好聽㗎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-25 06:28 PM 發表 查看引用來源
我有一個朋友,未算好熟,佢係一個好人,有禮貌,對人亦好,但樣真係唔得,可以用咩黎形容,大明星啦,國際果隻,真人史力加,佢真係可以用樣衰黎形容,但我要強調一點,佢好人黎既,有日我係街見到佢,佢剛落車,同太太同埋女兒.我一望,都心裡問號千百個........
佢太太係靚女黎,嬌小型.同大大件既史力加,真係.......配得好特別,加上女兒似媽媽.
我不禁問: 女人 ...
我諗,人夾人。好彩個女似阿媽… 

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-25 06:28 PM 發表 查看引用來源
我不禁問: 女人 ...
可能同個男人做咗朋友之後,慢慢睇慣咗,唔覺得樣衰又欣賞佢人品呢?
掉返轉我識得個好醜嘅女人,但性格開朗又樂於助人,一樣嫁咗個正常樣嘅老公,仲生咗個仔
咁佢老公又點睇得上佢呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆