上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  41.3k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-13 12:52 AM 發表 查看引用來源

HAHA......妳行邊度多,我多數行鴨寮街,女人街多:smile_30::smile_30:
妳要咩即管出聲,剛剛雙11,仲有貨尾,我去淘一淘~~~~
哈哈
唔緊要,gucci lv都可以網購架嘛(我指真果d,我唔要A貨)
Hahah

人妻們你地既包包多數係自己買定係老公送既呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-13 12:59 AM 發表 查看引用來源

唔係掛,人夫人妻post都到第19回,而家先哄都叫易??
阿康鈣C妹都應該被人哄到上左天,間唔中先返落黎呢個post度留下言喳.
你又知既。。。唔通你地。。。。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-11-13 01:14 AM 發表 查看引用來源

啋,你話我幾蠢,哄左都唔知XD

話時話,而家乜都電腦化,係咪無左黃頁電話簿㗎啦??
very good.妳好聰明啊,妳明我話中有話.我就係想講,我唔係單純面皮厚,而且還有點out.
黃頁,家陣已OUT出宇宙了如果仲係一本本.但以前,講緊幾十年前,我真係會間唔中打開黎睇架~~~~
HAHA.....我知呢個行為.....都實屬out爆.

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-11-13 01:31 AM 發表 查看引用來源

妳估妳又係得閑咩?妳講無,其實應該多人搵到爆.妳試下一日唔覆任何message?wechat個CEO都會打黎問妳係唔係網絡有事收唔到~~~~:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-11-13 01:30 AM 發表 查看引用來源

哈哈
唔緊要,gucci lv都可以網購架嘛(我指真果d,我唔要A貨)
Hahah

人妻們你地既包包多數係自己買定係老公送既呢?
根據包包店非官方正式公布,sales見到男顧客而買得成既成功率,比女顧客高多於一倍.
女既多數都會睇,會享受比較,15,16既心情.
男人去到,多數已心理有數,就係欠一個理由就會買得成,所以我估,大部份既師妹們包包,都係送架嘛??

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-11-13 01:31 AM 發表 查看引用來源

妳呢招,太老土,人地會以為係我地架..............:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-11-12 10:59 PM 發表 查看引用來源

師兄太太仲好有童真呢
她是超級fans。願望是臨死前要再去一次各個迪迪尼…

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-11-12 11:21 PM 發表 查看引用來源

俾你排第一
(其實無人排緊隊,陰功)
點會呢?你宣布一下嘛…哈哈。

我上個禮拜五缺飯腳,早知搵你…

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-11-12 11:21 PM 發表 查看引用來源

俾你排第一
(其實無人排緊隊,陰功)
點會呢?你宣布一下嘛…哈哈。

我上個禮拜五缺飯腳,早知搵你…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-13 12:35 AM 發表 查看引用來源

我4點幾開始,先係gym room操,5點度就跑街,我見好多人好勁,都己跑到濕晒.....個身.:smile_22::smile_22:
咁多唔多bra top 加貼身褲呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆