上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#15 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  38.5k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-6-20 04:02 PM 發表 查看引用來源

Dragon 師資,乜點解呢句咁深㗎,我解講唔到嘅,可否指教一下呀
當妳叫人唔好咁大使,即叫人慳D.
係好有禮貌既:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-6-20 03:57 PM 發表 查看引用來源

oh my god.......
原來女仔叫男仔做BABY係咁解架??
即SIZE越細,心底就會不由自主講出真相,講佢BABY既SIZE咁大.
醒目!get 到我真正意思

引用:
原帖由 doubling 於 2017-6-20 04:02 PM 發表 查看引用來源

你睇到咁入神⋯唔怕比對方望到咩
我反而想問,如果女仔係男仔幾個身位做呢D瑜伽動作,係唔係會好介意我地望架?
佢係夠膽死赤腳短褲挺屁股扭腰屈腳玩電話添架,如果我唔係拎住個啞鈴,我差D忍唔住拍手掌......:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-20 04:12 PM 發表 查看引用來源

嗚嗚...我只得3吋,那..那怎麼辦呢?都係唔好學人去搵情人了!XD
「好彩我只得3吋,唔係2吋」

咁諗法,係唔係開心好多呢?

引用:
原帖由 doubling 於 2017-6-20 04:03 PM 發表 查看引用來源

Dragon bb....sam哥係為peanut butter師妹啦⋯唔係我啦
我隱約睇出,妳似係想講,妳以前係SAM哥架........
黎,唔好喊,今晚放工去shopping.

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-20 04:12 PM 發表 查看引用來源

嗚嗚...我只得3吋,那..那怎麼辦呢?都係唔好學人去搵情人了!XD
師兄你講你條脷呀?

利申:嗱,我唔知我伸脷有無3吋架下.

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-6-20 04:16 PM 發表 查看引用來源

我覺得都幾難學。
我一定唔得.我身體完全唔柔軟.
我而家同我屋企既小魔怪玩指定動作係輸晒既.
咩叫指定動作?即一人做一個動作,佢地要跟.佢地係會講:爸爸,一字馬喳喎,你點唔會得遮.
我只好答:其實爸爸已經唔得好耐喇.......:smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-20 04:22 PM 發表 查看引用來源

我係為DD你,因為dragon話我做咩佢做咩?而你最喜歡叫佢做bb,所以我有理由相信你對佢...,所以我犧牲小我完成大我,等你可以驗明dragon bb正身才作考慮啊!
師兄,明明我N個月前show過架喎.家陣即當我無整咁喎,HAHA.......

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-6-20 04:30 PM 發表 查看引用來源

醒目!get 到我真正意思
唔得,以後要改名做司華力先得:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-20 04:06 PM 發表 查看引用來源

中女正啊!夠女人味啊!
麻麻地.
不過,識瑜珈嘅男人真係好正.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆