上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  37.7k

引用:
原帖由 型爸 於 2017-5-4 09:58 AM 發表 查看引用來源
茫茫人海,能夠在此同你隔空對話,都算係一種緣份。
嘩!我都好似冇同人咁講過…

用來和師姐們打開話題唔知會唔會被扁嘴…

引用:
原帖由 degree06 於 2017-5-4 10:10 AM 發表 查看引用來源
有些人用公司來逃避空虛和寂寞:smile_44:
單身我明
結左婚都咁⋯唔怕造就機會比老公偷食咩?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-5-4 10:12 AM 發表 查看引用來源

嘩!我都好似冇同人咁講過…

用來和師姐們打開話題唔知會唔會被扁嘴…
師兄⋯你要唔要著多幾條褲先?
哈哈⋯

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-5-4 09:59 AM 發表 查看引用來源
我已經成日中招的了
成日擔心中招,影響工作效率…

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-4 10:12 AM 發表 查看引用來源

單身我明
有些結左婚耐左,對另一伴覺得好悶,仔女又大左,又習慣左老公或老婆,淡如水既生活,唔係好多人懂得欣賞。
加上佢地需要係工作上尋找存在感,搵到自我肯定來得到滿足,但旁人睇來係好鬼煩:smile_14:

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-4 10:12 AM 發表 查看引用來源

單身我明
有些結左婚耐左,對另一伴覺得好悶,仔女又大左,又習慣左老公或老婆,淡如水既生活,唔係好多人懂得欣賞。
加上佢地需要係工作上尋找存在感,搵到自我肯定來得到滿足,但旁人睇來係好鬼煩:smile_14:

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-4 10:11 AM 發表 查看引用來源

所以至話跟你好
係囉⋯有小朋友既上司正常d但話題就離不開佢既寶貝
咁生活小事,都可以有趣。點都聽下。

引用:
原帖由 degree06 於 2017-5-4 10:15 AM 發表 查看引用來源
我應該介紹你比個個同事識 XD

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-5-4 10:16 AM 發表 查看引用來源

咁生活小事,都可以有趣。點都聽下。
哈哈⋯要讚埋一份㗎

痴Q線,放咗一日假,返黎有冇咁多野做?
加人工又唔見佢成正比咁加

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆