上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 34

收藏  |  訂閱
3.0k  74.0k

e家...只好睇佢自己做化...唔好俾我揾到借口...否則...熄電話潛水 (我用的是一咭兩號, anytime 都可以 disable line 2, 佢唔知我line 1 number的, he he)...:smile_44:

夠鐘...出去了!

今日要去送個friend的daddy最後一程...唉! :smile_o03:

九兄勁,百毒不侵
引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-12 12:44 PM 發表 查看引用來源
我E家件寵物:

條件:  24歲,  樣中上...眼大大...身材...殘殘地 (heavily used)..:smile_o03:

相識過程:  半年前某K場...:smile_o13:

現况:   每星期見一次...我過去個日...佢唔返工...(其實都係返工 ...

我哩兩曰都同我姪仔温書,冇得北上
引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-6-12 12:02 PM 發表 查看引用來源
漫漫長路, 有排辛苦呀!  我個讀F.3:smile_45:

太陽妹咁誇張,大大啖咬呀
引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-6-12 12:09 PM 發表 查看引用來源
唉!   我由1987年北上至今,亦從未遇上好似太陽妹咁既女....貪錢之程度令人乍舌....恐佈至極 好彩比我沉左佢在亞丁灣海底:smile_40:

買野俾老虎...我會任佢楝...
比個叻你,最緊要記住自己個家
引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-12 02:35 PM 發表 查看引用來源

你又講得幾啱喎, 衰鬼!:smile_o04:

我玩還玩...但對老虎好好㗎!:smile_o05:

買野俾條女...我會計算清楚...limited budget only!:smile_o01:

買野俾老虎...我會任佢楝...我信得過老虎份人!:smi ...

引用:
原帖由 Campenella 於 12/6/2011 04:58 PM 發表 查看引用來源
九兄勁,百毒不侵

咪笑我啦! 學呀police兄講,我同南島兄差不多, 講就兇狠,做就碌LUN! 其實我係口硬九&心軟的haha!

引用:
原帖由 oscar066 於 2011-6-11 06:15 PM 發表 查看引用來源

又一個扮哂蟹~~~~~:smile_03:
堅係唔知...我先得18歲:smile_o05:出黎玩左唔夠一年...腩豬咩黎咩:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-12 11:28 PM 發表 查看引用來源
堅係唔知...我先得18歲:smile_o05:出黎玩左唔夠一年...腩豬咩黎咩:smile_o03:
一成,雙目失明:smile_03:

引用:
原帖由 南島 於 2011-6-11 11:10 PM 發表 查看引用來源

我有時就係唔明,點解你可以救(教)人,但唔可以救自己?
點解你地沉就無人鬧,我沉就比人鬧死。
我當初係唔想沉,根本無諗過,只想有個固定的人做,但我覺得好多師兄卻好似有意去沉,點解?
因為想享受沉船果下既開心囉...佢地識控制...所以唔驚...但係你...好明顯未識...所以先叫你唔好...
就好似細過老母同你講..."牙仔...前面有水tum...咪踏呀"
話口未完...你就大大腳踏落去....點解?咪又係一樣...要果下刺激同埋唔聽老母講既反叛感...你會覺得開心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆