上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  57.3k

早晨呀各位師兄~今日係黑色星期五~

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-13 10:21 AM 發表 查看引用來源

又吾算好多~一星期兩次咋:smile_44:  
每次8個鍾呀???:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-13 10:15 AM 發表 查看引用來源

橫撚掂都係吹,味吹大D囉!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
我地要講既就講晒~之後就睇佢自己點決定啦

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-13 10:23 AM 發表 查看引用來源
早晨呀各位師兄~今日係黑色星期五~
點解你D字次次都咁大隻既???:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-13 10:06 AM 發表 查看引用來源

van仔~呢排啲股票跌到趴街呀:smile_o03:  
我冇留意都兩個月喇, 冇眼睇呀 :smile_o16:

各位名醫,早上好!

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-13 10:24 AM 發表 查看引用來源

每次8個鍾呀???:smile_30: :smile_30: :smile_30:
每次8分鐘:smile_45:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-13 10:25 AM 發表 查看引用來源

我地要講既就講晒~之後就睇佢自己點決定啦  
可能佢最後會講:別 人 笑 我 太 瘋 癲 . 我 笑 他 人 看 不 穿!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-13 10:14 AM 發表 查看引用來源

不過郭富城成日做差佬睇到有點悶:smile_19:  
佢仲有套好似叫"最愛"一齊上喎, 唔記得係唔係叫呢個名, 講農村捐血針筒互用引起aids的問題

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-13 10:26 AM 發表 查看引用來源

點解你D字次次都咁大隻既???:smile_41: :smile_41:
好睇啲麻 :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆