上一頁下一頁
發新話題

~生~少年性事事件簿~Michelle part11已出 p1

收藏  |  訂閱
3.0k  66.0k

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-21 03:34 PM 發表 查看引用來源

唔係死死下…流感好似死左3件呀…:')
好似唔止:smile_o03:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-21 03:35 PM 發表 查看引用來源

有無叫肥姑娘同你打針,跟住啊番你咁呀?
好_索個姑娘:smile_o12:

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-2-21 03:34 PM 發表 查看引用來源
後面果隻處女馬    :smile_o13:
屌!一早叫佢轉倉,又聽話…哂灑隻馬,第一次出好勁第2 以係得個熱字…

條肥佬良識Q 野咩!淨係掛住打痳雀…

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-2-21 03:35 PM 發表 查看引用來源
好似唔止:smile_o03:
唔止添呀~ 大仔啦…主席你唔係流感下話…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-21 03:37 PM 發表 查看引用來源

屌!一早叫佢轉倉,又聽話…哂灑隻馬,第一次出好勁第2 以係得個熱字…

條肥佬良識Q 野咩!淨係掛住打痳雀…
隻馬真係愈跑愈差:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-21 03:38 PM 發表 查看引用來源

唔止添呀~ 大仔啦…主席你唔係流感下話…
流鼻水+咳+喉嚨痛   醫生你點睇

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-2-21 03:36 PM 發表 查看引用來源
好_索個姑娘:smile_o12:
50卒肥婆姑娘炸掛?

去睇莫樹x (敢? 標?...做電視果個) 嗱!佢多索女呀

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-21 03:41 PM 發表 查看引用來源

50卒肥婆姑娘炸掛?

去睇莫樹x (敢? 標?...做電視果個) 嗱!佢多索女呀
20歲新手~~~
佢唔係做醫院咩:smile_o01::smile_o01:  醫華叔~
SUKI果D?嫁左人啦:smile_o08:

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-2-21 03:40 PM 發表 查看引用來源
隻馬真係愈跑愈差:smile_o01::smile_o01:
馬無問題…肥老文玩死我個 fd ,

心頭好都係啦…餐餐爆大獲…同我 fd 講: 話掂又死,話唔掂又掂,好多獲啦…

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-2-21 03:40 PM 發表 查看引用來源
流鼻水+咳+喉嚨痛   醫生你點睇
有危機喎… 家仁醫話大唔大獲先?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆