上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 30

收藏  |  訂閱
2.6k  59.9k

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-12 12:29 PM 發表 查看引用來源
花姐,你有冇聽過司徒華這個人呀:smile_41: 原來佢有段好悽美的愛情故事:smile_39: 你又知否他为什麼为了那段初戀終生不娶,簡直係聖人:smile_45:
佢好似話係忘記不了之前已離世的女朋友:smile_38:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-12 12:26 PM 發表 查看引用來源

因為冇人信我單身咯 !!
你有矛意中人呢:smile_14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-12 12:49 AM 發表

你有矛意中人呢:smile_14:  
意中人........:smile_o05: ..我想有....

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-12 12:47 發表 查看引用來源

佢好似話係忘記不了之前已離世的女朋友:smile_38:  
冇錯,好似話係初戀,個女友發現自己有絕症刻意避开華叔,到醫好咗,偶然又响街上碰到,又再續前緣,冇幾耐女友病情復發過身,華叔就決定終身不娶,還每年去墳前拜祭,簡直係聖人,龍E,呢D先叫愛情:smile_38:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-12 12:57 發表 查看引用來源

意中人........:smile_o05: ..我想有....
除咗望天兄,仲有冇其他呀:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-12 12:57 PM 發表 查看引用來源

如果有就主動少少去爭取下啦:smile_38:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-12 01:01 AM 發表
除咗望天兄,仲有冇其他呀:smile_38: :smile_30:
沒有望天....只有看水 ~~

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-12 13:02 發表 查看引用來源

如果有就主動少少去爭取下啦:smile_38:  
你淨係識叫人,你自己又點呀:smile_38:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-12 01:00 PM 發表 查看引用來源
冇錯,好似話係初戀,個女友發現自己有絕症刻意避开華叔,到醫好咗,偶然又响街上碰到,又再續前緣,冇幾耐女友病情復發過身,華叔就決定終身不娶,還每年去墳前拜祭,簡直係聖人,龍E,呢D先叫愛情:smile_38 ...
同埋佢個心一直都係想搞好民主運動~兒女私情佢一早放埋一邊了:smile_38:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-12 01:00 PM 發表 查看引用來源
冇錯,好似話係初戀,個女友發現自己有絕症刻意避开華叔,到醫好咗,偶然又响街上碰到,又再續前緣,冇幾耐女友病情復發過身,華叔就決定終身不娶,還每年去墳前拜祭,簡直係聖人,龍E,呢D先叫愛情:smile_38 ...
你有矛試過愛一個人愛得咁深呀:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆