上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 27

收藏  |  訂閱
2.6k  51.4k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-24 05:53 PM 發表 查看引用來源
冇人性....落井下石:smile_o14:
嘩, 神又係你, 鬼又係你~
乜都你講晒啦.

引用:
原帖由 九九八十一 於 2010-11-24 05:50 PM 發表 查看引用來源

哦........

咁, 佢既然樂在其中, 我咪只好成人之美囉.
他暫時仍未能走出婚姻的恐懼:smile_44:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-24 05:55 PM 發表 查看引用來源
同妳阿爸飲牙?:smile_o08:
緊係閂埋房門, 淨係同我飲啦.

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-24 05:49 PM 發表 查看引用來源
大家心照不宣...貼士照受:smile_o05:
好....收拾心情........再上路..........原來我....什麼都不要.........我自求我道.......也許....我真的想多了.......
想在這裡.....找一個知心的........真的不易........男好.....女好......

引用:
原帖由 patkywing 於 2010-11-24 05:44 PM 發表 查看引用來源

可以在LinK放上泥嗎?:smile_38: 摩尼BBS網路社區 -- 音樂.歌詞.小遊戲.MTV.桌布.圖庫.笑話.影片.星座.下載.動漫畫.免費留言板申請   %5:%,
妳開吾到咩? 我重聴左三次:smile_o05:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-24 05:57 PM 發表 查看引用來源

他暫時仍未能走出婚姻的恐懼:smile_44:  
即係........................點?????????????

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-24 05:45 PM 發表 查看引用來源

我相信總會有人懂你的~只是緣份未到而已~希望在明天麻:smile_04: :smile_46:

好似我咁~成日都咁開心~做人先要有意義呀  
多謝......龍兄......不會強求了..........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-11-24 05:57 PM 發表 查看引用來源

好....收拾心情........再上路..........原來我....什麼都不要.........我自求我道.......也許....我真的想多了.......
想在這裡.....找一個知心的........真的不易........男好.....女好......
咁你當我係咩呀?:smile_o14:

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-11-24 05:54 PM 發表 查看引用來源

其實我都有對你作出研究....你而家GE開心一定唔係一朝一直....你一定曾經滄海過...再且...你而家係咪真係開心....唔好厄自己WOO:smile_o06:
曾經有個朋友同我講, 做人根本就唔開心, 每日都要面對唔同既壓力同挑戰.
當我有唔開心既時候, 就會諗起佢依番話, 雖然未能解決問題至少接受現實.

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-11-24 17:57 發表 查看引用來源

我不是你的知心嗎?? :smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆