上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  67.3k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-8 12:27 PM 發表 查看引用來源
冇呀?! 冇呀? 我都冇過界:smile_o05:
Please stand behind the yellow line~:smile_38:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-8 12:52 PM 發表 查看引用來源

唔係喎...早幾日有人搵老細交悅喎...有限公司黎架喎:smile_o06:
法例規定僱主一定要幫僱員供MPF架喎~:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-8 12:58 PM 發表 查看引用來源

大陸佬係咁架啦...唉...:smile_o08: 就黎谷精上腦架啦...:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-8 01:01 PM 發表 查看引用來源

大陸佬係咁架啦...唉...:smile_o08: 就黎谷精上腦架啦...:smile_o03:
休靈狗等緊你呢~:smile_44:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-8 12:29 PM 發表 查看引用來源

禾刀好少買..不過佢D馬係好D..最初我估得4倍..現有8倍.低傅. 用$50買.平時比小費刀差不多啦:smile_52:
似是波

雖然禾5中2咸華 :smile_o03:

你比得 半毛 , 打半套咩 :smile_o05:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-8 12:58 PM 發表 查看引用來源

講姐

又唔會拉人

禾之前兩間刀矛攻呀 :smile_o14: 老細仲有大6牌 揸冰屎

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-8 12:23 PM 發表 查看引用來源
你係叧類既香港黑工,冇公積金唔洗交稅,全部係你老細悭番入哂自己荷包, 火燒公司燒死冇得保償:smile_o08:
:smile_42: 仲黑過馬交尼呢邊~~

引用:
原帖由 好命 於 2010-9-8 01:11 PM 發表 查看引用來源

講姐

又唔會拉人

禾之前兩間刀矛攻呀 :smile_o14: 老細仲有大6牌 揸冰屎
就扇拉咗又典呢~~都係罰企幾條毛~~:smile_30:

引用:

法例夠話唔準叫雞啦~~:smile_38:

引用:
原帖由 好命 於 2010-9-8 01:11 PM 發表 查看引用來源

講姐

又唔會拉人

你終於返黎喇~老煎~:smile_o15:

果隻一拖升到差不多6蚊喇~:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆