上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  63.6k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 07:22 PM 發表 查看引用來源

龍e你係咪教書㗎~~咁多哲理名言嘅~~
係魯迅面前,真的不敢當啊

早晨呀龍E生:smile_38: 各位早晨:smile_38:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-4 22:45 發表 查看引用來源
結婚有冇十年?:smile_41:
y仔,結婚十三年了,今年四十有一啦,

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-4 21:52 發表 查看引用來源

我昨晚跟湖北妹食飯....佢問我拿2,3萬.  佢話想同個姊妹兩個,頂間麻將舖,(四枱自動洗牌機)來做喎!

我食住上話,咁就唔好租房子,遲吓先啦,佢馬上話好!  

我今朝,同以前個件講,佢即刻話我,錢多 ...
169兄,男人对感情通常都係拖泥帶水,如果唔係個女人決絕很難斬得断,只要佢嗲下你,又會不其然又接受,你對佢已仁至義盡,這情况真的感同身受:smile_39: ,

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-5 09:58 AM 發表

係魯迅面前,真的不敢當啊
龍e~~咁早就開診睇症呀~~

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-4 22:38 發表 查看引用來源
有得食你估我會客氣咩!? 9公我誝冇卦:smile_41: ,這幾天和一個潮州妹逛公園和打羽毛球
y仔,咁你有冇問佢你响佢心目中到底係咩身份:smile_41: 我係怕總認为自已可控制得到,到頭來反而沉得仲金,因我試過,認为自己冇咁易,就係遇到個,死未:') 如果想過人世慢慢煎冇问題,如果唔係的話還是食咗先再做朋友都得姐

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-4 09:25 PM 發表 查看引用來源
今日本來過得很happy的....

早上去酒店接佢,同佢個女食早餐, 然後教佢點坐車去Ocean Park.

下午同一位紅顏知己(正經的)食飯.

夜晚同老虎一家人出街食.

一日可以同三個對我都好重要的女人一起,感覺幾好 ...
最重要是清楚知道自己的角色同位置:smile_15:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-8-4 07:32 PM 發表 查看引用來源
龍E生你的肺腑之言完全收到,你都知依家冇物生意唔渉及到大陸,上面的的誘惑真的很大,誰然曾經都跑遍各地,也見過不少美女,但係早几年都領過嘢沉過因为年紀大,追求係要有感覺唔同後生個時但求一篤,所 ...
其實你也不需要羨慕別人,男人需要的是新鮮感,他們每過一段時間就想將生活模式改變一下,就是說呢一刻想自由身,感覺好自在,沒有束縛,想做什麼都沒人管,但是當時間久了,他們又感到郁悶,心靈上感到空虛同寂寞,想找個女人去填補同慰藉一下,享受一下愛情所帶來的快感,但是當時間久了,他們又開始厭倦這種生活,覺得女人好煩氣,好嘮叨,每樣事情都愛理,都愛管,沒有自由了,也有種情況就是,男人不斷去找不同的女朋友來滿足自己在心理需要,其實你想想好像是一個循環,像時針分針秒針一樣,由12點開始轉,到最後又是回到12點,所以每個男人都會經歷以上的循環,只是大家暫時在不同的位置而已,你也不用羨慕別人啊...

睇左好多依度既post,發覺都有一個共通點,大多數上去沉既人都話家中老虎唔同晒喇,無論身材同脾氣.上面女女樣靚身材正,又善解溫柔,其次就係落到k場,條女覺得你與眾不同,你又覺得佢都係,梗係有問題又或者俾老鄉呃左黎做點點點,上得去沉既,大多數都係人到中年,有一定經濟基礎.(唔係大部份)其實,有無撫心自問過,佢愛你D咩???貪你夠成熟???夠老誠???夠經驗???當然有D個別例子.

邊個女人唔會老???唔通大陸D女就唔同D???結婚果陣時既誓言而家又同番上面D女講???用錢真係買到愛情???你可以買到,咁人地都一樣.

有D女真係同你講愛情,大部份都只係講金錢.兩者我都試過.我而家就遊戲人間,有得玩就玩.廢話講完.

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-8-5 10:33 AM 發表 查看引用來源
睇左好多依度既post,發覺都有一個共通點,大多數上去沉既人都話家中老虎唔同晒喇,無論身材同脾氣.上面女女樣靚身材正,又善解溫柔,其次就係落到k場,條女覺得你與眾不同,你又覺得佢都係,梗係有問題又或者俾老鄉呃左黎做 ...
認同師兄的講法:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆