上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  36.9k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-16 11:57 發表 查看引用來源

只是未有一個女人可以令我動心而已:smile_o10:
以你衣家心態,好難有女會令你心動,正經女仔,床上滿足不了你,久而久之你又放軟心態,唉!難搞:smile_45:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-16 11:57 AM 發表 查看引用來源

只是未有一個女人可以令我動心而已:smile_o10:
要求高or對情麻木?

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-7-16 12:01 PM 發表 查看引用來源
打死我都不信:smile_30: 开頭3个月唔偷吃,過後就……:smile_30:
打死我三次刀吳信:smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-16 12:10 PM 發表
當然有啦,  其實心裡都經歷過好對唔住自己另一半的感覺...但奈何呢...可能雄性既基因就是這樣
一個男人經常性.......給自己一個冠冕堂皇既借口........

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-7-16 12:14 PM 發表 查看引用來源
以你衣家心態,好難有女會令你心動,正經女仔,床上滿足不了你,久而久之你又放軟心態,唉!難搞:smile_45:
冇佢又少個人爭食:smile_30:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-16 12:16 PM 發表 查看引用來源

一個男人經常性.......給自己一個冠冕堂皇既借口........
樂此不疲, 這借口 對自己亦最容易接受呀!

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-16 12:04 PM 發表

對!每日刀好似機械化甘生活.上班.下班.回家吃飯看電視,電腦.兩公婆就冇乜野講:smile_19:
婚姻生活......是雙方共同經營.......無主客和.........大家係互動.........難道真的是........敵不動.......我不動???

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-16 12:22 PM 發表 查看引用來源

婚姻生活......是雙方共同經營.......無主客和.........大家係互動.........難道真的是........敵不動.......我不動???
在床上如敵不動....真超悶.

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-16 12:16 PM 發表 查看引用來源

打死我三次刀吳信:smile_30:
以後我會改叫你做RJ....個名好型:smile_30:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-16 12:04 發表 查看引用來源

對!每日刀好似機械化甘生活.上班.下班.回家吃飯看電視,電腦.兩公婆就冇乜野講:smile_19:
唉!我老虎中鐘意玩FB,對仔一睡覺就开始自己玩电腦,我就0N99在看新聞,前排有〔蝸居〕有〔世杯〕睇都中可以,衣家就慘了:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆