上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 16

收藏  |  訂閱
1.6k  34.9k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-5-14 12:16 PM 發表 查看引用來源
係屋企收埋件野5野呢:smile_o10:
不過我又唔係為左野而咁既, 好多時佢仲想野多過我 :smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-14 12:07 PM 發表 查看引用來源
你天日又可大演帽子戲法,肉博牛娃:smile_47:
我要話比佢知愛...吾係齋講...係要做出來架:smile_o06:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-14 12:18 PM 發表 查看引用來源

咁....就要問問.......龍兄.......喇........
佢成日都在作戰狀態........:smile_38: :smile_38: :smile_38:
佢毛軒毛掛, 浪子身...唔同既 :smile_o10:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-14 12:20 PM 發表 查看引用來源

收到,cabin crew,ready to take off.

機長 :smile_o12:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-14 12:13 PM 發表 查看引用來源

晚晚都咁夜返屋企, 一返到屋企又累, 平時又好難出去玩下
你咁吾得架喎,要整理一下個時間表,適當的發洩對身心都有很大的益處:smile_o12:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-14 12:13 PM 發表 查看引用來源

晚晚都咁夜返屋企, 一返到屋企又累, 平時又好難出去玩下
我想問你幾耐先做一次呀:smile_o10:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-14 12:18 PM 發表 查看引用來源

咁....就要問問.......龍兄.......喇........
佢成日都在作戰狀態........:smile_38: :smile_38: :smile_38:
就黎隊穿條西褲:smile_o05:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-14 12:24 PM 發表 查看引用來源

我想問你幾耐先做一次呀:smile_o10:
一星期一次 :smile_o06:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-14 12:20 發表 查看引用來源

不過我又唔係為左野而咁既, 好多時佢仲想野多過我 :smile_o05:
真係難為左你

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-5-14 12:26 PM 發表 查看引用來源
真係難為左你
我都覺得對佢唔字 :smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆