上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 13

收藏  |  訂閱
1.7k  39.8k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-21 10:42 AM 發表 查看引用來源

我帶女:smile_o10:
帶bb表妺牙:smile_o03:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-21 10:39 AM 發表 查看引用來源

去 x x 明珠 :smile_o11:
吾好同我爭呀:smile_o10:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-21 10:40 AM 發表 查看引用來源

你又係咪呢一類人呀:smile_o10:
咁我係单身喎,:smile_o02:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-21 10:24 AM 發表

冇野睇之後去訓...唸住2點45分起身睇國米巴塞, 點知電視上出現一句
"根據國務院相關管理部門通知, 全國哀悼日期間不播出娛樂節目和廣告"
睇黎今晚d夜場都一定唔敢開喇 :smile_o07:
人禍已經令好多人失去生命..........天災再加上人禍.........更加令無辜的人失去更多更多的生命...
以為經歷過四川那次......會學乖一點......到頭來.......還是同樣的豆腐渣....

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-21 10:45 AM 發表 查看引用來源

吾好同我爭呀:smile_o10:
一定唔會同你爭...............埋單

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-21 10:43 AM 發表 查看引用來源
你條野今日好番d味呀?:smile_o01:
我尋晚差啲忍吾住搵五姑娘,好在定力夠,留番週末先:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-21 10:43 AM 發表 查看引用來源
帶bb表妺牙:smile_o03:
吾一定索架喎:smile_o10:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-21 10:47 AM 發表 查看引用來源

人禍已經令好多人失去生命..........天災再加上人禍.........更加令無辜的人失去更多更多的生命...
以為經歷過四川那次......會學乖一點......到頭來.......還是同樣的豆腐渣....
可以學乖, 他們知道怎樣去學乖, 但是他們不想 :smile_o03:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-21 10:38 AM 發表

高佬,痛愛好辛苦架喎:smile_o10:
又有乜野辛苦過.......愛不夠?????

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-21 10:45 AM 發表 查看引用來源
咁我係单身喎,:smile_o02:
單身同犯賤又有咩關係呀:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆