上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)

收藏  |  訂閱
1.5k  32.4k

回覆 1378# 的帖子

咁妳耍求男友條件是怎樣的?

引用:
原帖由 alan2018 於 2009-8-1 05:29 PM 發表 查看引用來源
咁妳耍求男友條件是怎樣的?
愛錫我, 正經人可以了, 其他方便樣樣都不需要好好, 但亦不好太差,

例如, 樣子普通樣可以了,學歷中5 我都可以接受, 思想正面, 薪金少過我我可接受, 但又是不過太低, 低到連自己生活都應付出來

只是想找一個平凡人.

唉, 36歲的女性, 大部分都結婚了 亦有仔女了, 我算是不好彩的一個, 去到今天, 要用網上這個方法去搵伴侶:smile_39::smile_39:錯怪自己當日放太多時間放在一個不和我結婚的男人上, 他累了我, 我亦累了自己:smile_39::smile_39:

我40呀, 單身, 交個朋友可以嗎?

我覺得自己好可憐, 好人好姐 正正經經, 正正常常, 要攪到這個田地, 比我差比我醜比我壞的女人多的是. 但她們都有一個伴 一個家, 自己要求又不是好高, 只是上年給和自己行了多年的男友飛了.:smile_39: :smile_39: 好後悔自己不識早一點離開他:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 raymond116 於 2009-8-1 05:41 PM 發表 查看引用來源
我40呀, 單身, 交個朋友可以嗎?
可以, 你做甚麼職業.........:smile_41:我係正經找一個伴侶

回覆 1384# 的帖子

不耍不happy,緣份未到,妳一定可以找到好男人的

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-1 05:41 PM 發表 查看引用來源
我覺得自己好可憐, 好人好姐 正正經經, 正正常常, 要攪到這個田地, 比我差比我醜比我壞的女人多的是. 但她們都有一個伴 一個家, 自己要求又不是好高, 只是上年給和自己行了多年的男友飛了.:smile_39: :smile_39: 好後 ...
我的致命就是這裡, 如果不是他, 我結了婚有一個幸福家庭.:smile_42::smile_42:生活可以好開心添:smile_42::smile_42:

入黎推下先, 唔知識到男友未呢?:smile_41:

引用:
原帖由 alan2018 於 2009-8-1 05:45 PM 發表 查看引用來源
不耍不happy,緣份未到,妳一定可以找到好男人的
我都不敢講, 我見有少數人, 係一生都無結婚的 我不想做這少數人, 我想行番大部分人行的路:smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 S666 於 2009-8-1 05:45 PM 發表 查看引用來源
入黎推下先, 唔知識到男友未呢?:smile_41:
未, 識到我會停止見網友了.:smile_40::smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆