上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊年齡18+男女都得(第三回)

收藏  |  訂閱
1.5k  33.9k

引用:
原帖由 gaiabb 於 2009-7-4 02:55 AM 發表 查看引用來源

要!!呢排日日都冇假放呀!--------停課
haha~陪下仔仔囡囡唔好咩:smile_o04:

引用:
原帖由 gaiabb 於 4/7/2009 02:53 發表 查看引用來源

得閒去天神村探你吓!
好呀...等你呀~~:smile_o06:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-4 02:52 發表 查看引用來源
即係邊度呀:smile_35: :smile_35: :smile_35:
你估下,估中有獎
天頌,天富,天悅,天華,天恩

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-4 02:54 AM 發表 查看引用來源
係唔係應該別叫你做站長呀:smile_41: :smile_41:
咁夜唔訓,唔使返學咩??
又或者你唔使返工架:smile_30: :smile_30:
咁又唔駛叫我做站長..,個名改左好耐.因為我之前係己士迷.
我就訓喇.我唔駛返學唔駛返工架,係屋企做一個窮嘅少奶奶,:smile_o06:

引用:
原帖由 gaiabb 於 2009-7-4 02:58 AM 發表 查看引用來源

你估下,估中有獎
天頌,天富,天悅,天華,天恩
是但一度囉:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 gaiabb 於 2009-7-4 02:55 AM 發表 查看引用來源

要!!呢排日日都冇假放呀!--------停課
哦..咁咪好忙...你教小學定中學呀?

引用:
原帖由 天富女站長 於 2009-7-4 02:58 發表 查看引用來源

我就訓喇.我唔駛返學唔駛返工架,係屋企做一個窮嘅少奶奶,:smile_o06:
"窮"少奶奶---me too:smile_o03:

引用:
原帖由 天富女站長 於 2009-7-4 02:58 AM 發表 查看引用來源

咁應該點稱呼你呀..............
我個post出哂名多師奶架..........
不過佢地而家訓哂..............
你得閒既話下午果段時間入黎就會知道架...........
佢地都係住天水圍架:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-4 02:59 發表 查看引用來源
是但一度囉:smile_41: :smile_41:
no no no:smile_04: :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-4 03:01 AM 發表 查看引用來源
咁應該點稱呼你呀..............
我個post出哂名多師奶架..........
不過佢地而家訓哂..............
你得閒既話下午果段時間入黎就會知道架...........
佢地都係住天水圍架:smile_35: :smile_35:
唔記得介紹自己添.sor
我叫CoCo呀!
原來呢個post多師奶...咁就好喇..有唔明可以問佢地.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆