上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 30/6晚♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  34.0k

hello, you guys just back HK, you guys go to sing K again, can I join this time ar?

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-24 22:30 發表 查看引用來源

辭左即刻唔洗番:smile_41: 禁係咪唱k前:smile_41: 所以可以通頂發洩:smile_13:
唔係:smile_39:
個陣佢有話過係7日通知
而且下星期個同事講成個星期假, 點都要頂埋佢:smile_13:

引用:
原帖由 charalex 於 2009-6-24 22:41 發表 查看引用來源
OK~~~~~~~~~~~~~~~~~
好野~~~:smile_40:
不過你唔洗陪人咩:smile_44:

引用:
原帖由 charalex 於 2009-6-24 22:43 發表 查看引用來源
我隻手好熱~~~~
成身都滾的:smile_o08:
望住張圖希望可以凍下:smile_o06:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-24 22:44 發表 查看引用來源

我好彩遲左dd回到公司,原來公司又停電,我同事熱到癲左:smile_30:
公司呢d天氣冇冷氣真係想死:smile_o16:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-24 22:45 發表 查看引用來源

見到佢手仔仍動,半夜再望佢:smile_o09:
佢會冇事既:smile_o12:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-24 10:42 PM 發表 查看引用來源

成身都係汗線, 我覺得自己係一條發熱線:smile_o08:
香港一棟樓有幾百台冷氣,一條街有幾十棟樓,最後大家都開晒d冷氣…

香港就好似隻發熱蛋咁:smile_39:

我成日係到諗,地球溫度每年熱d…又熱d…
再過多十年八載…
大家就出街都…會…

…唔著d靚衫衫啦:smile_o03:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-24 08:15 PM 發表 查看引用來源

你應該你男仕,男士額爆左啦:smile_13:
額爆左...
sosad:smile_o03:

咩話, 男仕額爆咗. :smile_o14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆