上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  534.1k

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-13 15:24 發表 查看引用來源

但好快就不歡而散
我估都會唔會係啲妒忌心,又或者係太過比較令到其中一、兩個(Roger、Athena)唔開心/無癮,接受唔到,散 Band,亦因為咁樣,水姐都唔可以再出嚟玩喇(留返喺屋企同老公大戰,亦都係佢最想嘅結果)?

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2024-8-13 16:12 發表 查看引用來源
一定做左D 令Athena 反感的事

欲知後事如何。。請等星期五update。。。

引用:
原帖由 infini2k 於 2024-8-13 16:16 發表 查看引用來源

我估都會唔會係啲妒忌心,又或者係太過比較令到其中一、兩個(Roger、Athena)唔開心/無癮,接受唔到,散 Band,亦因為咁樣,水姐都唔可以再出嚟玩喇(留返喺屋企同老公大戰,亦都係佢最想嘅結果)? ...
欲知後事如何。。請等星期五update。。。 x 2

聖鬥士星矢果個😅不過提起師兄經歷應該可以做性鬥士

sooooo......sad,要等星期五。係咪好似漫畫家咁要休息下搵番啲回億返嚟?
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-13 16:52 發表 查看引用來源

欲知後事如何。。請等星期五update。。。 x 2

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-8-13 21:24 發表 查看引用來源
sooooo......sad,要等星期五。係咪好似漫畫家咁要休息下搵番啲回億返嚟?

因為聽日同後日貨倉同公司要做一年一度stock take,應該冇時間同精神update,希望各位原諒。小弟星期五將會重新update

講下笑啫,乜嘢原諒唔原諒咁認真。Take it easy 😁
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-13 22:02 發表 查看引用來源

因為聽日同後日貨倉同公司要做一年一度stock take,應該冇時間同精神update,希望各位原諒。小弟星期五將會重新update

唔緊要, 師兄你慢慢寫啦.

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-13 12:23 發表 查看引用來源
(請主意,因為聽日同後日貨倉同公司要做一年一度stock take,應該冇時間同精神update,希望各位原諒。小弟星期五將會重新update。)
Athena:
「今次氣氛同中午時好唔同。首先,起碼我冇覺得好似俾Roger夾住入房強姦先。雖然我 ...
我叫Florence瞓落張床度,但身體方向倒轉,對腳對住床頭,但頭就晾衫床邊。。。
我:水姐,妳sure妳玩得起?
Florence:放心隨便玩,我今日你要我乜都得!
我:咁。。。我嚟啦。劈大個口。。。
水姐已經估到我想點。佢即刻劈開個口,我就將我條周一嘢隊咗入佢個口,然後我將佢個口當係西咁。。。又出又入咁插。」

👆呢個姿勢我都試過同老婆玩,試過由頭到尾都係咁,足足屌左25分鐘,之後先口爆。👍👍👍👍👍

回覆 1389# cc19880910 的帖子

我都想試下呢個姿態

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆