上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  448.1k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-14 13:44 發表 查看引用來源

佢有幻想過俾佢舊老闆同佢舊公司個司機迫姦佢,亦都有幻想過畀兩三個陌生男人強姦屌佢
我有同佢一齊睇av,有啲av情節都會加入我哋既性生活中🤭🤭 ...
咁你扮佢老細?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-14 14:20 發表 查看引用來源
咁你扮佢老細?😬
當然係啦🤭🤭

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-14 14:38 發表 查看引用來源

當然係啦🤭🤭
咁你老婆high唔high?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-14 16:50 發表 查看引用來源
咁你老婆high唔high?😉
當然high啦🤭只不過佢有呢個性幻想,但係成場戲係由我做導演,佢係女主角😂
首先我叫佢著返返工嘅卹衫同短裙高踭鞋,裏面係黑色通花哩士胸圍同底褲再加吊襪帶同黑絲,我再用一個黑色嘅眼罩蒙住個老婆對眼,跟住我要佢幻想我係佢舊老闆同佢喺間房
然後我沖埋去錫佢,揸佢對大波同大屎忽,跟住佢喺度嗌唔好呀老闆我有老公㗎咁樣唔得🤭跟住我揭起佢個胸圍大力揸佢對波,佢嘅乳頭已經硬咗,我跟住啜佢乳頭,我另外一隻手撩距下面,佢喺度嗌老闆唔好呀,我隻手指撩佢陰蒂,其實佢已經流緊淫水,跟住我捉佢手摸我條硬蹦蹦嘅嘢,仲問佢我條嘢粗唔粗長唔長?佢冇答我淨係喺度呻吟
跟住我突然間塞咗兩隻手指入去佢陰道,佢忍唔住喺度嗌,我隻手我撩咗佢幾下,佢開始軟曬,但係就擘開咗對腳迎合我兩隻手指插佢陰道,佢已經喺度典下典下,我兩隻手指都係佢啲淫水
跟住我除咗條褲抽條嘢出嚟要佢幫我含撚,佢最初扮到唔願意,後尾我塞條嘢入佢個口要佢幫我吹,我條嘢已經硬到成碌鐵咁,跟住佢又啜我個龜頭,有又用隻手掃我個袋
亡後我除咗佢條裙同卹衫,推咗佢上床大力揸佢對波同奶佢對波,佢已經頂唔順喺度呻吟,佢當時已經完全投入咗幻想緊我係佢舊老闆
我除咗佢條底褲,塞條嘢入佢個口跟住我幫佢奶閪玩69,佢下面已經濕曬好興奮,跟住我喺床邊,用個龜頭頂佢個陰唇,佢喺度嗌老闆唔得㗎我有老公㗎
我話佢你個淫婦你淫水都標曬出嚟,唔想要?跟住我同佢講你係個人妻男歡女愛屌閪好正常,大家嘆下你老公唔知㗎
跟住佢好緊張咁夾緊對腳話唔好呀老闆,我唔理佢用個龜頭大力頂開佢塊陰唇,跟住一下插到盡,佢即係喺度嗌老闆唔得㗎你抽返條嘢出嚟呀,其實佢個陰道已經配合我屌緊,之後我當然狂插佢啦,跟住佢搵對腳夾住我籮柚,係咁推我入去屌佢,之後又同佢玩狗仔式女上男下乜都玩齊,佢都唔知幾淫幾興奮🤭最後到我出嘢嗰時,佢仲喺度嗌老闆射曬入去我要你啲精液,我當然唔客氣全部射曬畀佢啦,之後仲抽出嚟要佢幫我含
其實大家都玩得好滿足,我呢個大波淫妻已經畀我開發到係一個大淫娃🤭😂

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-15 00:10 發表 查看引用來源

當然high啦🤭只不過佢有呢個性幻想,但係成場戲係由我做導演,佢係女主角😂
首先我叫佢著返返工嘅卹衫同短裙高踭鞋,裏面係黑色通花哩士胸圍同底褲再加吊襪帶同黑絲,我再用一個黑色嘅眼罩蒙住個老婆隻眼,跟住我要佢幻 ...
正呀!師兄真係識玩!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-15 00:13 發表 查看引用來源
正呀!師兄真係識玩!😉
其實呢個40路淫妻🤭真係畀我調教得好勁🤫
出多張佢平時返工嘅打扮畀你睇下🤫🤫唔知大家岩唔岩睇?

附件

引用:
原帖由 mm28 於 15-4-2024 00:23 發表 查看引用來源

阿嫂對腳好得囉😍😍😍

回覆 1376# mm28 的帖子

黑絲真係好吸引!好正!

引用:
原帖由 052705271 於 2024-4-15 00:42 發表 查看引用來源
黑絲真係好吸引!好正!
我老婆對腳真係冇紅顏嗰對咁靚,師兄過獎喇

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-15 00:23 發表 查看引用來源

梗係啱睇!真係好有OL feel!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆