上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  108.0k

R6 1-3-5-6

引用:
原帖由 鈞叔 於 2017-5-20 04:49 PM 發表 查看引用來源

又唔使博命,有五蚊注亞叔都會買,當過吓日晨!
你有真飛都好過打字飛, 不過事先無聲明, 事後才孔明. 唔洗咁搏命, 就唔洗咁認真啦!

有何下不安之理,有得中已經好满足

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-20 04:58 PM 發表 查看引用來源

你有真飛都好過打字飛, 不過事先無聲明, 事後才孔明. 唔洗咁搏命, 就唔洗咁認真啦!
香島好多打字飛!:096:

引用:
原帖由 鈞叔 於 2017-5-20 04:59 PM 發表 查看引用來源
有何下不安之理,有得中已經好满足
大哥, 中得到10蚊就滿足, 即是無馬中就無飛上.

今日澳港盃亞拉咁無運, 明日潮水論, 應可以運轉乾坤, 黎一個大翻身. 希望係事先聲明, 唔係事後孔明.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-20 06:50 PM 發表 查看引用來源
今日澳港盃亞拉咁無運, 明日潮水論, 應可以運轉乾坤, 黎一個大翻身. 希望係事先聲明, 唔係事後孔明.
莫雷拉 1.55

2.7    真好彩         P
3.5    有福氣         1-2
5.0    輕彈錢暢     ㄨ
2.9    華麗再現     1-2
1.9    帝豪寶寶      W
5.2    靚加加         ㄨ
5.2    新威龍         P
14     翡翠劇院     P
3.5    大籐王         P
7.3    東方快車     1-2

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-20 07:27 PM 發表 查看引用來源

莫雷拉 1.55

2.7    真好彩         P
3.5    有福氣         1-2
5.0    輕彈錢暢     ㄨ
2.9    華麗再現     1-2
1.9    帝豪寶寶      W
5.2    靚加加         ㄨ
5.2    新威龍         P
14     翡翠劇院 ...
騎王都算幾合理, 只有蝦片仔可以扯衫尾, 照計亞拉騎王都唔會無得做卦! 東方快車重搞笑到獨贏6.9, 位置7.1.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-20 08:05 PM 發表 查看引用來源

騎王都算幾合理, 只有蝦片仔可以扯衫尾, 照計亞拉騎王都唔會無得做卦! 東方快車重搞笑到獨贏6.9, 位置7.1.
創世紀位置飛好重 打到得1.0 有好強信心?

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-20 08:05 PM 發表 查看引用來源

因為創世纪有人落重P!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆