上一頁下一頁
發新話題

※守護甜心篇の愛比蜜桃甜(伍)※§樓主-影月§

收藏  |  訂閱
5.0k  121.9k

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-1 10:40 PM 發表

月兒 0626個心 你最清楚的了:027: :027:
(這世界都不理妳的時候 只有我不可以不理妳)                                                        :096:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-1 10:43 PM 發表 查看引用來源

你成日都蝦chris.:032:
chris之女神唷:027: :027:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-1 10:45 PM 發表 查看引用來源

(這世界都不理妳的時候 只有我不可以不理妳)                                                        :096:
笑人地既:029: :029:

引用:
原帖由 jayson1245 於 2009-5-1 10:43 PM 發表
索月月  1係我同你dl左落
dl去邊呀.

引用:
原帖由 terry00726 於 2009-5-1 10:43 PM 發表

唔可以蝦你咪蝦佢囉:096: :032:
都唔可以蝦chris.:032:

引用:
原帖由 jackso0826 於 2009-5-1 10:43 PM 發表

唔係呀:043:
算啦. 唔玩你啦.

我dl 自己部機度先

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-1 10:48 PM 發表 查看引用來源

都唔可以蝦chris.:032:
我冇應承個喎:092: :096: :096: :096: :098: :098: :098: :071: :071: :071:

引用:
原帖由 terry00726 於 2009-5-1 10:50 PM 發表 查看引用來源

我冇應承個喎:092: :096: :096: :096: :098: :098: :098: :071: :071: :071:
:032: :032: :032:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-1 10:44 PM 發表

我原本想幫你下載1至80集
但簡體 我怕月兒會睇得好辛苦
你知喇 一係唔睇 一睇就係咁追
一路睇簡體 一路諗係咩字
咁月兒咪仲會辛苦左囉
chris講得岩唔岩呢:027: :027:
係呀. 就算係繁體都睇得字幕來
又要留意畫面做嘜, 如果係簡體
睇字幕之餘又要諗係嘜字, 月兒
都識部份簡體字, 但就唔係全部都
睇得明.

上一頁下一頁