上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

356420-MAY-2008
20:37
波膽星期二 11 保地花高 (主) 對 哥連泰斯 (客)
1:0 @ 7.50
356520-MAY-2008
2:1 @ 9.00

356620-MAY-2008
2:2 @ 15.00

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-21 09:47 AM 發表
早晨~:071:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-21 09:46 AM 發表

早排輸死你唔知姐....好幸苦追架..又要忍又要有耐牲
日乙點睇啊??
甲府 [0/-0.5]得唔得 啊!!:027: :035:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-5-21 09:50 AM 發表

日乙點睇啊??
甲府 得唔得 啊!!:027: :035:  
356921-MAY-2008
00:53
過關 讓球
2X1
星期三 13 FC愛媛 (主) 對 湘南比馬 (客)
客 [0/-0.5] @ 1.90
星期三 18 甲府風林 (主) 對 鳥棲砂岩 (客)
主 [0/-0.5] @ 1.84

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-21 09:49 AM 發表

早 !!
未講!!:044: :032: :032: :032:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-21 09:46 AM 發表

早排輸死你唔知姐....好幸苦追架..又要忍又要有耐牲
忍同耐牲,喺賭徒最難過嘅關口:036: :036:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-21 09:51 AM 發表

356921-MAY-2008
00:53 過關 讓球
2X1星期三 13 FC愛媛 (主) 對 湘南比馬 (客)
客  @ 1.90
星期三 18 甲府風林 (主) 對 鳥棲砂岩 (客)
主  @ 1.84
廣島,草津,大阪櫻花  邊場 大會穩??:025: :023:

12點先買得日乙,我而家都要出街喇

算,今晚玩南美波
強項出擊

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-5-21 09:56 AM 發表

廣島,草津,大阪櫻花  邊場 大會穩??:025: :023:
山形山神......

回覆 #1379 伊高斯 的帖子

德島唔似會 goal ??:034:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆