上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.23

收藏  |  訂閱
1.4k  216.4k

引用:
原帖由 single_man 於 2019-3-13 08:01 PM 發表 查看引用來源
話咁快又一集,祝各位兄弟開心。
請問ssp髮廊即係咩?

引用:
原帖由 uji_lover 於 2019-11-23 03:58 PM 發表 查看引用來源

而家經驗好啲
其實都望到大約既
只不過有啲身型幾好但無波真係好可惜
玩佢兩粒提子。

引用:
原帖由 KENNY.V 於 2019-11-22 06:43 PM 發表 查看引用來源

我有两部手機用太空卡,出去揾Hi屌先開太空卡手機,所以薯片好難电聯我,只有W我留信息,佢又w我佢真係等$用
佢朝朝帶個女返x主教小學

薯片來SSP, 起碼8-9车

引用:
原帖由 007star 於 2019-11-20 09:52 AM 發表 查看引用來源
昨午找四妹, 但開工
大汲及大銅, 也不在:smile_27:
師兄, 聽聞墮LIN走了, 大汲及大銅是否新技師, 可否型容一下外型, 有咩服務? 謝謝

現深水埗除了髪仔外,現多了很多企企,有D都有質素,有師兄試過嗎?

引用:
原帖由 ipsir 於 25-11-2019 03:38 PM 發表 查看引用來源
現深水埗除了髪仔外,現多了很多企企,有D都有質素,有師兄試過嗎?
鴨街廁所地鈇口燈飾舖有疑似包魚刷頭狗公好樣衰好易認成日着黑衫黑NlKE鞋睇水,我懷疑有偷錢黨或捉黄脚雞,大家小心

引用:
原帖由 KENNY.V 於 2019-11-25 04:07 PM 發表 查看引用來源

鴨街廁所地鈇口燈飾舖有疑似包魚刷頭狗公好樣衰好易認成日着黑衫黑NlKE鞋睇水,我懷疑有偷錢黨或捉黄脚雞,大家小心
刚刚试了一个,我好小心保管好財物。她就不同的借口说不做,大家小心

引用:
原帖由 cfh_nds 於 25-11-2019 04:49 PM 發表 查看引用來源

刚刚试了一个,我好小心保管好財物。她就不同的借口说不做,大家小心
真係有偷嘢集團式公厕嗰邊地鉄口傍燈飾舖隔離樓梯,小心應該有两個大陸閪九公等你地上釣就做野,喺街停吓留意呢两條狗公行來行去

1. 今天在佐敦平安  2. 昨天在油麻地翠华附近.
我放衣服在牀上靠近我, 佢叫我放床尾矮柜靠近门口, 有布蓋着牀尾. 我知是偷钱党, 佢话我麻烦, 叫我着衫走,吾使比钱.开门口时见到3个大陸佬鬼鬼鼠鼠.应该系同党.
未上去前, 我都知系偷钱党, 因为佢话150包全套环保, 中熟女,有样有波. 无可能甘平

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆