上一頁下一頁
發新話題

女上深蹲教學 #1435 #1440 (小心使用,極速坐爆!)

收藏  |  訂閱
1.5k  46.1k

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-21 02:18 AM 發表 查看引用來源

我食野飲野都好平民化架,同埋我要切定半邊檸檬俾你
食乜飲乜唔重要, 重要係坐對面係邊個...

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2018-1-21 02:22 AM 發表 查看引用來源

食乜飲乜唔重要, 重要係坐對面係邊個...
講到咁誇張,我普通男人一個姐
咁我地又睇下係咪咁有緣份,我地淨係約個Area,當然可能係一條街,唔講邊間餐廳,但唔會好似彌敦道或者青山道咁長啦,然後用半邊檸檬做識別,睇下你搵唔搵到我,我地能否相見。

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-21 02:25 AM 發表 查看引用來源

講到咁誇張,我普通男人一個姐
咁我地又睇下係咪咁有緣份,我地淨係約個Area,當然可能係一條街,唔講邊間餐廳,但唔會好似彌敦道或者青山道咁長啦,然後用半邊檸檬做識別,睇下你搵唔搵到我,我地能否相見。
呢啲咁高難度既野我唔太識玩喎, 直接岩我多啲

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2018-1-21 02:27 AM 發表 查看引用來源

呢啲咁高難度既野我唔太識玩喎, 直接岩我多啲
直接咁不如上房,痛快啲

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-21 02:32 AM 發表 查看引用來源

直接咁不如上房,痛快啲
言簡意到我喜歡

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2018-1-21 02:38 AM 發表 查看引用來源

言簡意到我喜歡
檸檬配上菊花,别有一番風味

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-21 02:39 AM 發表 查看引用來源

檸檬配上菊花,别有一番風味
菊花檸檬蜜, 絕配

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2018-1-21 02:49 AM 發表 查看引用來源

菊花檸檬蜜, 絕配
我地唔用杯飲架喎

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-6 04:42 PM 發表 查看引用來源
在性關係當中,咩人可以永不沉船?就係沒有心的人。
可以有性無愛,當性伴侶一沉、一上心,他們便會被嚇得逃之夭夭。
不是缺乏責任感,而是不敢愛、不敢觸碰愛、怕受傷害、寧願封閉自己內心。
佢哋唔係天生 ...
你同樣都為我付出左好多,從而去經營呢一段我地之間既感情,你話我幫你搵返個心,其實你都一樣幫我搵返個心,所以多謝你。

兩個人係埋一齊最Sweet就係有性有愛,仲要係無論性格,做人處事,或者床上等等…其他所有方面都係夾既,咁先係Perfect Match,正如你講十年前既Mr.Right係唔等於而家既諗法,對的時間遇上對的人,代表左我和你,我亦希望自己可以預知到將來係點,因為就可以把握時間將對的事做於對的人身上。

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-21 02:50 AM 發表 查看引用來源

我地唔用杯飲架喎
唔用杯可以用乜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆