上一頁下一頁
發新話題

大肚人夫當年點樣搵老婆…(22/9 Updated@P98#1462)

收藏  |  訂閱
1.5k  50.1k

引用:
原帖由 森杉谷 於 2017-8-1 19:32 發表 查看引用來源

多唔多人試回收車?
聽聞50km冇咩, 30km有一半...
有說50km要自己出車所以大部分pro友/有少少底子所以完成率高D, 30km就大會比車所以多D rookie咁話...

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-8-1 21:35 發表 查看引用來源

我諗起某大地產商贊助左場單車慈善,成班肥肚腩高層捱住去踩車,睇到我笑左出黎
所以幾富貴都好, 基本體能一定要keep, 如果唔係一定會比人係背後笑...:smile_30:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-8-2 04:06 PM 發表 查看引用來源

唔係呀, 我個個係郭氏兄弟地產積福單車節呀:smile_30:
諗起郭氏兄弟,有次我地同事去佢地既分唇,第三代會出席,我地叫個同事係第三代面前仆低搏有人扶,點知果晚出席既,係視力有問題果個,仆係你面前都唔會睇得見⋯

引用:
原帖由 speedster 於 2017-8-2 04:11 PM 發表 查看引用來源

有說50km要自己出車所以大部分pro友/有少少底子所以完成率高D, 30km就大會比車所以多D rookie咁話...
30km據聞好多係公司員工要去撐場⋯⋯

引用:
原帖由 speedster 於 2017-8-2 04:11 PM 發表 查看引用來源

搵唔到落閘時間添
30km其實唔長呀⋯⋯

引用:
原帖由 speedster 於 2017-8-2 04:04 PM 發表 查看引用來源

等我亂咁估估下先, 早會M痛暈低左?:smile_41:
耳水不平衡喎
我認為佢係太眼訓

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-8-2 04:37 PM 發表 查看引用來源

諗起郭氏兄弟,有次我地同事去佢地既分唇,第三代會出席,我地叫個同事係第三代面前仆低搏有人扶,點知果晚出席既,係視力有問題果個,仆係你面前都唔會睇得見⋯
如果再有呢d機會既⋯請coco姐單聲
我仆低跣低暈低都好叻

引用:
原帖由 doubling 於 2017-8-2 05:45 PM 發表 查看引用來源

如果再有呢d機會既⋯請coco姐單聲
我仆低跣低暈低都好叻
但如果對象係視力不清呢?
「咁我咪仲大機會,佢會在乎內在美多過外在美」

引用:
原帖由 speedster 於 2017-8-2 16:06 發表 查看引用來源

唔係呀, 我個個係郭氏兄弟地產積福單車節呀:smile_30:
我諗起基督教拜神儀式:smile_o01:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-8-2 05:52 PM 發表 查看引用來源

但如果對象係視力不清呢?
「咁我咪仲大機會,佢會在乎內在美多過外在美」
仲好⋯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆