上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  634.2k

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2013-12-11 03:14 PM 發表 查看引用來源

Send新奇士相比佢?呢個新招喎!
上次我媽咪病,我朋友嚟探我媽咪,佢係fb check in咋,無係fb送橙!(講笑~ 佢有買生果上嚟,不過唔明點解探我阿媽都要check in) :p
不過算啦,依家係唔係都check  ...
我收過...........:smile_27:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-11 03:52 PM 發表 查看引用來源

已前同P分手我都唔會喊足成個月, 但係會醉足成個月.....................:smile_27:
男同女有d分別啦...
暫時覺得A幾唔錯幾灑...

我認同台灣clubbing實在好吸引

好吸引的開場:smile_o06:

nice update , 幫推

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-11 04:02 PM 發表 查看引用來源

男同女有d分別啦...
暫時覺得A幾唔錯幾灑...

就係暫時囉, 好多野都唔會知

引用:
原帖由 soundworks 於 2013-12-11 04:08 PM 發表 查看引用來源
我認同台灣clubbing實在好吸引

師兄, 你真係識玩:smile_44:

引用:
原帖由 Chau_WC 於 2013-12-11 04:49 PM 發表 查看引用來源
好吸引的開場:smile_o06:
這兩個故事, 我相信我會寫得比較感心性:smile_44:

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-11 04:54 PM 發表 查看引用來源
nice update , 幫推

本田兄見點? 心情好D未???

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-11 03:10 PM 發表 查看引用來源
而家分手確實只好似一場小流感,以前細時初初分手真係會喊足成個月,唔係豪哭但諗起都會不期然眼濕濕,但而家可能醉一晚第2日就let it go Lu...

經歷多了,就知道Life Must Go On~ no time for 呼天搶地。明顯嘅係~唔多再願聽苦情嘅失戀歌,聽都會聽d勵志嘅

http://www.youtube.com/watch?v=Xn676-fLq7I

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆