上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 34

收藏  |  訂閱
3.0k  74.0k

我E家件寵物:

條件:  24歲,  樣中上...眼大大...身材...殘殘地 (heavily used)..:smile_o03:

相識過程:  半年前某K場...:smile_o13:

現况:   每星期見一次...我過去個日...佢唔返工...(其實都係返工...個客係我而已...我次次都俾錢...我唔想食免費餐..欠佢乜野咁):smile_o12:

出緊既招數:  

1) 帶我回家瞓...証明自己冇狼狗...(我唔會信):smile_o08:
2) 唔會收埋手機...(佢只道我唔睇):smile_o14:
3) 玩煮飯仔...幫我洗埋underwear...(感動唔到我...):smile_o04:
4) 攪好屋企衛生...扮賢妻..:smile_o12:
5) 唔會唔接電話...唔復SMS...等等
6) 同我講...我冇錢就唔好俾佢...(佢知我最近要用一大筆錢)...唔係為咗錢同我一齊...(唔通貪我...靚仔...成熟..hehe...當我白痴)
7) 唔會破壞我家庭幸福...名份唔重要...
8) 做埋今年唔做...揾份正當職業...想同我一齊...每月支持一些生活費就好了...(咁咪包養!):smile_o16:
9) 嘩...吟日重勁...SMS話...真係愛我...想一起走到老...(戀父狂?!...我40+啦):smile_o03:

引用:
原帖由 ykw3441 於 12/6/2011 12:02 PM 發表 查看引用來源
漫漫長路, 有排辛苦呀!  我個讀F.3:smile_45:
唉..牛耕田馬食穀.老豆賺錢仔享福!   冇計!  捱啦..頂硬上!:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 12/6/2011 12:09 PM 發表 查看引用來源
唉!   我由1987年北上至今,亦從未遇上好似太陽妹咁既女....貪錢之程度令人乍舌....恐佈至極 好彩比我沉左佢在亞丁灣海底:smile_40:
呢D女...怕怕...!:smile_o06:

我E家個件...唔係太貪!..唔用名牌...食飯都唔會去咩野貴夾唔飽的...重成日話我敗家..两個人去食2,3佰咁貴...(俾晒D錢佢就最好:smile_o02: )

但會貪小便宜...同人講價...講到牙血都出埋...買生活用品又會等我俾錢..(好多時我都冇所謂就吓佢...但唔係次次囉...免得寵壞佢)...:smile_o12:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-12 12:49 PM 發表 查看引用來源

唉..牛耕田馬食穀.老豆賺錢仔享福!   冇計!  捱啦..頂硬上!:smile_o05:
會吾會係...牛耕田妻在哭,條女揾錢狼狗享福:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 12/6/2011 01:13 PM 發表 查看引用來源
會吾會係...牛耕田妻在哭,條女揾錢狼狗享福:smile_30: :smile_30:
你又講得幾啱喎, 衰鬼!:smile_o04:

我玩還玩...但對老虎好好㗎!:smile_o05:

買野俾條女...我會計算清楚...limited budget only!:smile_o01:

買野俾老虎...我會任佢楝...我信得過老虎份人!:smile_o13:

條女鐘意養狼狗...係佢自己既問題...何必介懷!:smile_39:

人地將皮肉錢養癈物...随便...最重要係...同我一齊時...交足功課...交足戲...擔擔抬抬...擒高擒底...就ok la!:smile_40:

我地又唔係揾老婆...洗Q咁認真...:smile_30:

我E家每次...過夜俾1K條女...唔過夜俾4/5佰! 次次清楚...一個月around俾3K佢...冇定! 半年只買過1部手機..HKD1.2K...連wifi都冇...佢又冇投訴...日日用住!  我買俾老虎就買...iphone 4...因為阿仔想玩

當然...食飯行街就唔好計...同friend食都要錢啦, right?!

當然..洗費係多咗...(其實同平時去玩都差不多)...:smile_35:

坦白講...我有諗過...散band:smile_43: ...原因係

1)...怕佢要求越來越多!
2)...怕俾老虎知道!
3)...開始對佢有D厭...冇咗新鮮感

佢唯一優點係...隨傳隨到...always standby!:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆