上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 30

收藏  |  訂閱
2.6k  59.9k

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-12 12:01 發表 查看引用來源

唔明 ??
院長好挑剔架,除咗36,24,36,仲要…1字:smile_38: 大蝴蝶,顔色黑呀,佢都吾仲意的:smile_30:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-12 12:07 AM 發表
院長好挑剔架,除咗36,24,36,仲要…1字:smile_38: 大蝴蝶,顔色黑呀,佢都吾仲意的:smile_30:
唔明 ??

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-12 12:16 發表 查看引用來源

唔明 ??
花姐,咁算啦,我地講過第二样,其實你做的工作接觸人應該比較多,为何沒有令你心動的人:smile_41:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-12 12:22 AM 發表
花姐,咁算啦,我地講過第二样,其實你做的工作接觸人應該比較多,为何沒有令你心動的人:smile_41:
因為冇人信我單身咯 !!

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-12 11:59 AM 發表 查看引用來源

倆人在一起戀愛是甜蜜的;步入禮堂結婚是幸福的;
過了幾年有了孩子是辛苦的;白髮蒼蒼在公園牽著彼此的手是永恆的!!

有冇唸將來会點 ?
如果可以咁,應該今生冇悔:smile_39:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-12 11:59 發表 查看引用來源

倆人在一起戀愛是甜蜜的;步入禮堂結婚是幸福的;
過了幾年有了孩子是辛苦的;白髮蒼蒼在公園牽著彼此的手是永恆的!!

有冇唸將來会點 ?
花姐,你有冇聽過司徒華這個人呀:smile_41: 原來佢有段好悽美的愛情故事:smile_39: 你又知否他为什麼为了那段初戀終生不娶,簡直係聖人:smile_45:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-12 12:26 發表 查看引用來源

因為冇人信我單身咯 !!
Why:smile_41: …你一定好靚女,:smile_30: 將自己整得醜樣D,太靚女實冇人信你冇仔:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-12 12:29 AM 發表
花姐,你有冇聽過司徒華這個人呀:smile_41: 原來佢有段好悽美的愛情故事:smile_39: 你又知否他为什麼为了那段初戀終生不娶,簡直係聖人:smile_45:
有聽過 !!...我地是即日 hk 新聞...!!

我都好專一.

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-12 12:38 發表 查看引用來源

有聽過 !!...我地是即日 hk 新聞...!!

我都好專一.
但…現在要揾個専一的人,難過上火星:smile_39:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-12 12:35 AM 發表
Why:smile_41: …你一定好靚女,:smile_30: 將自己整得醜樣D,太靚女實冇人信你冇仔:smile_30: :smile_30: :smile_30:
多謝讚美 ! 我只是普通的女人..

哈哈 !! 我唔識整容 !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆