上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 28

收藏  |  訂閱
3.1k  63.7k

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2010-12-6 10:36 PM 發表 查看引用來源

係心酸...自已是一個好女仔... 無人欣賞..
咁你有冇打開自己的心槍先:smile_o10:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-6 10:27 AM 發表 查看引用來源

吾知邊個咁有福氣可以娶到你呢:smile_o06:  
我都想知.. ??

現在 d 男人其實好怕我呢种好女仔..
因為太好 怕自己比唔倒幸福..
同時人與人之間的信任少咗...所以不敢去相信
世上仲有我呢种d 絕种存在 !

記得以前一件傷感的事 ....
前奶奶有风濕 腳腫同關指炎..
我就自告奮勇 煱彊水比佢泡腳..
+ 每星期 2 至 3 次同佢對腳按麼...
維持一年..直至有一天...
前老爺話煱彊水整到間屋好臭..所以唔可以繼續...

好了無人感激...仲要比人話.. 唔繼續我就係衰人..

( 唉 ! 往往好人難做)

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-6 10:48 AM 發表 查看引用來源

咁你有冇打開自己的心槍先:smile_o10:  

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-6 10:45 PM 發表 查看引用來源
晚上好......
晚上好...但好肚餓想食宵夜

愈在乎的人,愈是猜不透、不是猜不透,是不想猜了,有緣珍惜, 無緣祝福,當愛來的時候擋也擋不了,當愛該走的時候留也留不住 .

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-6 11:04 PM 發表 查看引用來源
晚上好...但好肚餓想食宵夜
哈哈.....我吃飽了才回來.........吃飽了.....心情會變好.......

如果痴痴的等某日

終於可等到一生中最愛

誰介意你我這段情

每每碰上了意外不清楚未來

何曾願意 我心中所愛

每天要孤單看海

寧願一生都不說話

都不想講假說話欺騙你

留意到你我這段情

你會發覺間隔著一點點距離

無言地愛 我偏不敢說

說一句想跟你一起

如真 如假 如可分身飾演自己

會將心中的溫柔獻出給你唯有的知己

如痴 如醉 還盼你懂珍惜自己

有天即使分離我都想你 我真的想你

如果痴痴的等某日

終於可等到一生中最愛

今 天 仍 然 好 大 雪   !
好 在 d  heat 開 得 行 !

三高黃金剩女增 難覓鑽石男
http://hk.news.yahoo.com/article/101205/23/lm4l.html

有剩女積極參加「極速派對」、報讀MBA,甚至送花追男仔,只為擺脫「剩」行列。

該死的.....net-meeting........真的.......很想睡........很累了...........
給我.......一點時間.......休息好嗎????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆