上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 26

收藏  |  訂閱
3.3k  75.2k

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-11-2 11:13 AM 發表 查看引用來源
你剛過去的星期六有冇搵bb呀:smile_38:
矛呀~佢大2媽呀~我搵左乳牛

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2010-11-2 11:14 AM 發表 查看引用來源

想試做護士... 開解下病人的心 0 咯 !
尋日有沉船個案喎~你吾開解下佢:smile_53: :smile_14:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-11-2 11:43 AM 發表 查看引用來源
Bingo
好彩我怕死唔敢試,听sky 咁講都系唔好唸

冇SERVICE唔緊要, 有冇樣先 :smile_41:

我都唔緊試, 我驚佢下次自己搵上門就麻煩了 :smile_30:

我果次夜左比較少,幾個月前有個超正,人品好好又好靚女,不過被包了,我也替佢開心
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-2 11:04 AM 發表 查看引用來源

富豪新裝修咩~女女得吾得呀:smile_53: :smile_14:  

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-11-2 11:15 AM 發表 查看引用來源

今次要去西藏.死得:smile_34:
搵達賴飲茶牙

好似要一次過比一年費用,系唔系呀 3v,你以前要唔要比安裝費呀
引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-11-2 11:19 AM 發表 查看引用來源

我好似交緊15x, 之前完左一年約都冇時間去傾新約, 交緊正價 :smile_35:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-2 11:49 AM 發表 查看引用來源

搵達賴飲茶牙  
傾下藏獨問題 :smile_30:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-11-2 11:47 發表 查看引用來源

冇SERVICE唔緊要, 有冇樣先 :smile_41:

我都唔緊試, 我驚佢下次自己搵上門就麻煩了 :smile_30:
樣貌一般啦~唔arm可以換
距怕過你啦,點會自己上來?

乖啦,唔好哭,一次咁多算了
引用:
原帖由 skywing_boy 於 2010-11-2 11:25 AM 發表 查看引用來源

我既第一次就比左距:')

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-11-2 11:50 AM 發表 查看引用來源
好似要一次過比一年費用,系唔系呀 3v,你以前要唔要比安裝費呀

我以前係好似簽一年約先交500蚊, 再分12期回贈, 一個月就138,
回贈埋之後大約每個月比100, 不用安裝費, 安裝都好快, 今日申請,
第二朝就有人黎攪, 仲包埋條固網電話, 不過我未用過 :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆