上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 24

收藏  |  訂閱
2.3k  44.5k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-27 03:24 PM 發表 查看引用來源

多謝你關心~上左去幾日~上面一切正常~:smile_38:  
我都話架....峰大...冇乳:smile_o01:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-27 02:07 PM 發表 查看引用來源

哈哈........龍兄一唔出現........就變了高危15日人仕.........
因為各位兄弟大概都知道我平時的生活習慣~所以他們才會有此遐想~正常既~多謝大家關心~我現在還好~:smile_o06:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-27 03:27 PM 發表 查看引用來源

也是吧! 攪完回來仲衰過返工..散晒..
所以我如果係成班FD既...上去野完...再落返皇崗...DUP個正骨...過埋夜...皇帝一樣的享受~:smile_o12:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-27 02:10 PM 發表 查看引用來源

因在這處所有兄弟刀知佢5見人.就即係上左去玩呵呵:smile_52:
知我者莫若你~:smile_o09:

引用:
原帖由 fatdennis 於 2010-9-27 02:13 PM 發表 查看引用來源
今日咁熱鬧~~~放大假乎???
肥丹~講完一句又想走~:smile_o04:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-27 03:32 PM 發表 查看引用來源

因為各位兄弟大概都知道我平時的生活習慣~所以他們才會有此遐想~正常既~多謝大家關心~我現在還好~:smile_o06:  
其實係入面拎左成千銀出黎叫公安哥哥比你上陣網:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-27 02:29 PM 發表 查看引用來源

我飲開水架咋,,,媽媽話咁細個唔好飲酒呀:smile_o05: :smile_o01:
咁阿媽有矛同你講咁細個吾巧溝女呀~:smile_o10:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-27 03:34 PM 發表 查看引用來源

其實係入面拎左成千銀出黎叫公安哥哥比你上陣網:smile_o01:
你係咪咁講野呀~:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-27 03:35 PM 發表 查看引用來源

咁阿媽有矛同你講咁細個吾巧溝女呀~:smile_o10:  
不是溝女..而係叫雞:smile_o03:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-27 03:42 PM 發表 查看引用來源

不是溝女..而係叫雞:smile_o03:  
佢兩樣都係喎~:smile_14: :smile_53:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆