上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  63.6k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-4 18:32 發表 查看引用來源

這就是男人跟女人的分別,女人的想法好簡單同直接,好多時最滿足就是找到一個可以過人世的男人,然後組織一個美滿的家庭,晚年有老公和兒女陪伴終老,但男人總是較女人多心同博愛,不知道是否與雄激素有關呢,所 ...
龍E生你的肺腑之言完全收到,你都知依家冇物生意唔渉及到大陸,上面的的誘惑真的很大,誰然曾經都跑遍各地,也見過不少美女,但係早几年都領過嘢沉過因为年紀大,追求係要有感覺唔同後生個時但求一篤,所以拖拖拉拉三四年好累,其實金錢事少,時間先係最大問題,依家只會間唔中偷下跳,所以好羨慕你地:smile_45: ,

龍大俠,字字真言....我地D有家室嘅.....唉....

有人話:

男人係長情但博愛,
女人係絕情但專一.

今日本來過得很happy的....

早上去酒店接佢,同佢個女食早餐, 然後教佢點坐車去Ocean Park.

下午同一位紅顏知己(正經的)食飯.

夜晚同老虎一家人出街食.

一日可以同三個對我都好重要的女人一起,感覺幾好....

呢個機會...睇怕一世人只有一次!  佢明天走了! 我地大家都知道,曾經愛過但巳經過去了.  我地只可以係朋友!:smile_44:

引用:
原帖由 vanvanv 於 4/8/2010 01:52 PM 發表 查看引用來源

昨晚關妹發了200字sms想問我借5000, 佢唔想再留係果d地方做, 佢越做越唔開心, 雖然只坐台, 但係經常覺得對唔住自己及好多人, 對唔住國家對佢既栽培...

我唔知點答佢, 我最怕這一刻, 就等於你講了大話就會好難 ...
我昨晚跟湖北妹食飯....佢問我拿2,3萬.  佢話想同個姊妹兩個,頂間麻將舖,(四枱自動洗牌機)來做喎!

我食住上話,咁就唔好租房子,遲吓先啦,佢馬上話好!  

我今朝,同以前個件講,佢即刻話我,錢多就俾佢洗,幫佢養女.:smile_45: ...正白痴....

湖北妹真係當我傻仔...

1) 呢D生意係違法的;
2) 咪盞佢賭死,日打夜打,
3) 重點:  冇背境, 冇狼狗睇塲, 兩個女仔點做?:smile_o10:

難為佢做咗2,3個星期戲嚟哄我!  :smile_o06:

我問心冇愧, 我今年冇同佢開過飯, 但我都有接濟過佢. 對佢算有情有義, 我走都冇欠佢乜野!:smile_o07:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-8-4 04:59 PM 發表 查看引用來源
y仔,呢次是否有点失策,电話買咗未?
揾緊但缺貨....佢有d心急,話有左手機先可以去找工作,我真係有d失策,宜家唯有見步行步,:smile_39:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-8-4 05:54 PM 發表 查看引用來源
y仔,太陽油身边应该有9公圍住,你都係趁快食吧,
有得食你估我會客氣咩!? 9公我誝冇卦:smile_41: ,這幾天和一個潮州妹逛公園和打羽毛球

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-4 09:52 PM 發表 查看引用來源

我昨晚跟湖北妹食飯....佢問我拿2,3萬.  佢話想同個姊妹兩個,頂間麻將舖,(四枱自動洗牌機)來做喎!

我食住上話,咁就唔好租房子,遲吓先啦,佢馬上話好!  

我今朝,同以前個件講,佢即刻話我,錢多 ...
169兄,你既然都唔想同湖北妺開飯,佢咁煩既女人但你又去Liu佢?

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-8-4 06:17 PM 發表 查看引用來源
老實講依家返到屋企真係有点平淡:smile_13: ,除咗見到仔仔好开心之外,其他真係冇物,同老虎唔係冇感情,而係學你话齍女人可能已經將感情升華到親情,所以不再有火花,但係男人就係咁賤,多多少少 ...
結婚有冇十年?:smile_41:

引用:
原帖由 ykw3441 於 4/8/2010 10:44 PM 發表 查看引用來源
169兄,你既然都唔想同湖北妺開飯,佢咁煩既女人但你又去Liu佢?
條佢Liu我先....我地6月11日到7月15日都冇見過....even通电話都冇!

我好討厭呢D女人嘅所作所為!:smile_o14:

Tiger 叫睡覺,明天再chat! bye!:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆