上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  36.9k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-16 11:43 AM 發表 查看引用來源
龍兄唔好介意....對愛情麻木既其實係你:smile_o08:
只是未有一個女人可以令我動心而已:smile_o10:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-16 11:39 發表 查看引用來源

c兄你刀有同感..有自已一個家.就會冇晒自由:smile_42:
:smile_13: 結咗婚,又有細佬仔,就要負起責任,但係辛苦努力都不要緊,一返到屋企好似好枯燥,老虎從來也不會有点驚喜,好平淡:smile_45:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-16 11:52 AM 發表
男人心裡面說得最多的就是....對不起...好後悔....以後仍繼續會說著..對不起好,好後悔.:smile_o03:
你有無講過???

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-16 11:55 發表 查看引用來源

這個當然啦:smile_o10:
打死我都不信:smile_30: 开頭3个月唔偷吃,過後就……:smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-16 11:44 AM 發表 查看引用來源
你又今天的你打倒昨天的你:smile_o02:
我的左右銘-->人生苦短,及時行樂

一直都冇變

這是我的想法:smile_o10:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-16 11:48 AM 發表
當你簽下一紙婚書的時候....就是夢醒的時候
又唔可以咁講.......結婚.......有結婚既好...............
一個男人如果真係咁心野既........就結唔結都死啦..............

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-7-16 11:57 AM 發表 查看引用來源
:smile_13: 結咗婚,又有細佬仔,就要負起責任,但係辛苦努力都不要緊,一返到屋企好似好枯燥,老虎從來也不會有点驚喜,好平淡:smile_45:
對!每日刀好似機械化甘生活.上班.下班.回家吃飯看電視,電腦.兩公婆就冇乜野講:smile_19:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-16 12:00 PM 發表 查看引用來源

你有無講過???
當然有啦,  其實心裡都經歷過好對唔住自己另一半的感覺...但奈何呢...可能雄性既基因就是這樣

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-16 12:02 PM 發表 查看引用來源

又唔可以咁講.......結婚.......有結婚既好...............
一個男人如果真係咁心野既........就結唔結都死啦..............
所以男人想結婚.真的要想清楚..愈遲愈好.定性d ...38後才結先好

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-7-16 12:01 PM 發表 查看引用來源
打死我都不信:smile_30: 开頭3个月唔偷吃,過後就……:smile_30:
打死我兩次都唔信

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆