上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 18

收藏  |  訂閱
2.1k  46.1k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-9 11:39 AM 發表 查看引用來源

感性與理性,傲慢與偏見,美女與野獸,龍兄與嫖客

高田與彊屍:smile_30:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-6-9 11:45 AM 發表 查看引用來源

我覺得上面D女勤力過D仔好多:smile_19:
一dd, 我女女阿哥真係一個好仔!!! 係我公司附近打工, 打兩份工養佢老家爸媽老婆兩隻化骨龍 :smile_o12:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-9 11:43 AM 發表 查看引用來源

跟她磨甘多次,她都閉上眼睛,禾就知道她,,,從來沒有喜歡過禾

享受中,我好High既時候都係閉上眼的

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-9 11:43 AM 發表 查看引用來源
龍龍看後會有一番感受:smile_30: :smile_30:
3441與太陽油

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-9 11:51 AM 發表 查看引用來源

就是因為老虎沉禾船,沉得太嚴重,所以今天沒有,湘、蒙,閩、魯、吉、黑、貴、贛,只有港

要找一個女人好撚沉自己的好難,好好珍惜:smile_44:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-9 12:09 PM 發表 查看引用來源

一dd, 我女女阿哥真係一個好仔!!! 係我公司附近打工, 打兩份工養佢老家爸媽老婆兩隻化骨龍 :smile_o12:
我女女阿哥就真系不敢恭維啦. 佢都結左婚生左個女, 仲要靠阿爸養. :smile_o16:

不過我女女老豆就真系有d料到, 一個人做野, 養老婆, 養仔, 養新抱, 仲養埋個外孫女 :smile_o12:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-9 11:51 AM 發表 查看引用來源

就是因為老虎沉禾船,沉得太嚴重,所以今天沒有,湘、蒙,閩、魯、吉、黑、貴、贛,只有港

我想問如果江西妹好撚鍾意你,你會否為了她而同老虎離婚:smile_41:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-9 11:54 AM 發表 查看引用來源
禾以前件江西妺很不甘心地回鄉嫁人...已懐胎7月,想到她欺騙我的行為令我火起三千丈,後來到她回頭乞求我那一次,實在令我痛快.
不要存有怨恨,拿出豁達的心

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-9 11:58 AM 發表 查看引用來源

禾覺得y仔更想食條女嘅,,思想

適當的時候,當然要扮演社工:smile_o10:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-9 12:09 PM 發表 查看引用來源

少數有為中年

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆