上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 16

收藏  |  訂閱
1.6k  34.9k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-14 12:01 PM 發表 查看引用來源
各位親愛的師兄,近來性生活愉快嗎 :smile_30: :smile_30: :smile_30:  
我發覺自己開始有d性冷感 :')

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-14 12:10 發表 查看引用來源

我發覺自己開始有d性冷感 :')
5係化:smile_o10:

呢排出面d沉船故事仲多過呢一個專區

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-5-14 12:12 PM 發表 查看引用來源
5係化:smile_o10:
晚晚都咁夜返屋企, 一返到屋企又累, 平時又好難出去玩下

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-14 11:53 AM 發表
最巧咖啡連條女一齊打包:smile_30:
咁又唔會........:smile_o05:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-14 12:13 發表 查看引用來源

係屋企收埋件野5野呢:smile_o10:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-14 12:15 PM 發表 查看引用來源

咁又唔會........:smile_o05:
陪飲服務 :smile_47:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-14 12:13 PM 發表

咁....就要問問.......龍兄.......喇........
佢成日都在作戰狀態........:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-14 12:05 PM 發表 查看引用來源
四個字...豐衣足食:smile_47:  
好好好,好開心聽到啲兄弟食得飽,著得暖:smile_o12:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-14 11:48 AM 發表 查看引用來源
放心,禾有把無情流星鎚唔會比人攪既.  天日你可以去福星路,近住wallmark 果度有好多happy場,祝你行雞運,返泥講比禾地知啦.
收到,cabin crew,ready to take off.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆