上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第28回)8/8雀仔~心大人&小鬼生日唱K PARTY &8月6日俊宏軒大排檔

收藏  |  訂閱
1.5k  29.9k

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-6 11:00 AM 發表 查看引用來源

呀錢先係佢POST撩我打麻雀呢~~~~話約埋你:smile_o01:
搵日SAT 既PM 打吖~~
你係唔係有半晝收架??

早個靚晨~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 kaman488 於 2009-8-6 11:02 AM 發表 查看引用來源

乜我好乞你憎咩:smile_14: ...你要鬧我都吾駛搵藉口啦...傻妹:smile_38:
你咁好...無啦啦鬧你又鬧唔落呀

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-6 11:09 AM 發表 查看引用來源

搵日SAT 既PM 打吖~~
你係唔係有半晝收架??
有呀..下星期6, 同下下個星期6, 我都收半日:smile_o13:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-8-6 11:09 AM 發表 查看引用來源
早個靚晨~:smile_30: :smile_30:
早返你個靚晨呀...小鬼
FRI NIGHT 雀局取消呀...冇得摸你手仔添, 唯有今晚摸返夠本

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-6 11:10 AM 發表 查看引用來源

有呀..下星期6, 同下下個星期6, 我都收半日:smile_o13:
快D 約腳, 睇下邊一日, 我攞定假

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 6/8/2009 11:10 發表 查看引用來源

FRI NIGHT 雀局取消呀...冇得摸你手仔添, 唯有今晚摸返夠本
我又早返你個靚晨呀...小q ~
無所謂啦...今晚交俾你喇~

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 6/8/2009 11:10 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-6 11:11 AM 發表 查看引用來源

快D 約腳, 睇下邊一日, 我攞定假
:smile_o01: 下星期6好呀~~~~~搵多2隻腳仔先~你話搵邊個好?

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-8-6 11:12 AM 發表 查看引用來源
交完左手就交右手呀:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆