上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩 ~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁) [第三版]

收藏  |  訂閱
1.5k  37.6k

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-7 11:53 PM 發表 查看引用來源
合作吧
引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-7 11:58 PM 發表 查看引用來源

佢揀8個,你幫手揀2個,加埋10個但入佢數~
萬分支持你們一齊每人坐十個囡!!:smile_o12:......我最多幫手出包膠:smile_o05:....從未如此壯觀; 如此豪氣.......
不過記得唔係任飲:smile_o10:.....如果唔係R會好傷囉:smile_o14:...多得你們2個坐囡神唔少..哈哈
引用:
原帖由 type-r929 於 2009-7-28 05:21 PM 發表 查看引用來源
本團費用為RMB 450包酒店客房一間, 預啤酒一打,如只是齋K飲酒,費用為RMB 250
(如部份團友想加酒,想再飲者圍內夾錢,直接跟K場落單(啤酒1送1), 另外點小食,特飲者,請自費)
(為免唔夠酒飲及公平,團友叫超過兩個囡囡後,每叫多一個囡囡須加收100酒水費)

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-7 11:53 PM 發表 查看引用來源

合作吧
↓車神請先閱讀↓
本團費用為RMB 450包酒店客房一間, 預啤酒一打,如只是齋K飲酒,費用為RMB 250
(如部份團友想加酒,想再飲者圍內夾錢,直接跟K場落單(啤酒1送1), 另外點小食,特飲者,請自費)
(為免唔夠酒飲及公平,團友叫超過兩個囡囡後,每叫多一個囡囡須加收100酒水費)

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-8 00:11 發表 查看引用來源

↓車神請先閱讀↓
(為免唔夠酒飲及公平, ...
咁開間房自已嚟吧 ...:smile_38:

又要大叫..團長...就無位啦(100頁):smile_38:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-8 12:13 AM 發表 查看引用來源

你又開房呀?:smile_o06:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-8 12:13 AM 發表 查看引用來源
哈哈....咁我一定會幫你做記錄........CP K 場十年難得一見既 2人變22人坐超大房既壯舉....:smile_o06:
出POST自己都覺得特別有面子:smile_o13:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-8-8 00:18 發表 查看引用來源

哈哈....咁我一定會幫你做記錄........CP K 場十年難得一見既 2人變22人坐超大房既壯舉....:smile_o06:
出POST自己都覺得特別有面子:smile_o13:
您到時記得出Report:smile_30:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-8 12:14 AM 發表 查看引用來源
又要大叫..團長...就無位啦(100頁):smile_38:
就快被你吹爆啦~:smile_o01:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-8 00:20 發表 查看引用來源

就快被你吹爆啦~:smile_o01:
一轉頁又叫一次...:smile_30:

D 人上曬CP?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆