上一頁下一頁
發新話題

朋友至上︿PART52︿爆靚爆型爆再聚^^

收藏  |  訂閱
1.5k  28.2k

引用:
原帖由 lkk_alex 於 2009-7-22 11:08 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 lkk_alex 於 2009-7-22 11:01 PM 發表 查看引用來源

他決定靜悄悄離開人群, 獨自去厠所修行.
過左無幾耐, 有侍衛通知我地有個人在厠所
進行 ...
只見紅衫朋友, 雙手伸直, 爬在鄰近馬桶下方,面向地下,
心諗: [他可能是回教徒呀! 而家夠鐘要向麥加朝聖],
但我眼看他的八月15方向, 心知不妙.... :smile_34:

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-7-22 10:06 PM 發表 查看引用來源

頭先有人PM 我勁問我係男係女:smile_45: :smile_45:
成日都有人....pm我比msn我啦...

我話我係基佬.......
引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-22 10:03 PM 發表 查看引用來源

強力殺她死,,,,,,,,,不番半點很積呀MA,,,,,,,,,:smile_30: :smile_30:
好......我開始欣.........欣賞妳...

引用:
原帖由 lkk_alex 於 2009-7-22 11:14 PM 發表 查看引用來源

但我眼看他的八月15方向, 心知不妙.... :smile_34:
:smile_o02: :smile_o02: 你打大段d得唔得呀~~~~~~~~~:smile_o06: :smile_o06: 可愛既alex~~~

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-22 11:17 PM 發表 查看引用來源

成日都有人....pm我比msn我啦...

我話我係基佬.......

好......我開始欣.........欣賞妳...
欣賞佢既文彩呀

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-22 11:18 PM 發表 查看引用來源

欣賞佢既文彩呀
佢了解我既內心....:smile_30: :smile_30:

:smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:
頂............喪笑呀真係....

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-22 11:20 PM 發表 查看引用來源
:smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:
頂............喪笑呀真係....
又有野....咁好笑...:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 lkk_alex 於 2009-7-22 11:14 PM 發表 查看引用來源

或許, 他能預料今天是百年難得一見的日蝕, 所以他以朝聖的姿態, 月光以45度
位置微微向天, 露出月偏食, 神或許因他所做的行為, 心受感動,
於是, 就在他月光的下方賜上一堆,溶爤而整齊的聖品------俗稱 神CARE :smile_34:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-22 11:20 PM 發表 查看引用來源

佢了解我既內心....:smile_30: :smile_30:
咁你又要好好咁了解返佢轉頭喇喎

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-22 11:18 PM 發表
:smile_o02: :smile_o02: 你打大段d得唔得呀~~~~~~~~~:smile_o06: :smile_o06: 可愛既alex~~~
好野係要等等...:smile_03: :smile_03: 笑到我........攬住張被係床...亂咁fing....又比呀婆鬧...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆