上一頁下一頁
發新話題

朋友至上PART︿44︿索女型男又再聚啦

收藏  |  訂閱
1.5k  31.8k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-6 11:16 發表 查看引用來源

咁35MM 有咩過人之處呢?
禾唔知SIN問你地喎 :smile_22: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-6 11:17 發表 查看引用來源

係我部19 MP4呀:smile_27:
:smile_27: 換部新LOR:smile_44:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-6 11:18 AM 發表 查看引用來源

個伴娘真系好靚女......

成晚搶晒新娘鏡:smile_44: :smile_44: :smile_44:
個新娘真係失策

引用:
原帖由 kaman488 於 2009-7-6 11:19 AM 發表 查看引用來源

一般既電影..冇3D效果:smile_38:
你唔講我真係唔知度一般既電影叫35MM

令我諗起o個d 咩480p 480i 720p 720i 1080i 1080p o個d

係唔係類似呢d 咁呀?

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-6 11:19 AM 發表 查看引用來源

禾唔知SIN問你地喎 :smile_22: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
我諗住你咁醒, 唔多唔少都知少少架嘛

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-6 11:20 AM 發表 查看引用來源

:smile_27: 換部新LOR:smile_44:
部機就係新既, 琴晚先到我手, 就比我玩9死左:smile_27:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-6 11:22 AM 發表 查看引用來源

你唔講我真係唔知度一般既電影叫35MM

令我諗起o個d 咩480p 480i 720p 720i 1080i 1080p o個d

係唔係類似呢d 咁呀?
個D吾系高清同標清電視既術語:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-6 11:21 發表 查看引用來源

個新娘真係失策
鬼叫佢地咁老死咩...

果班姊姊團都唔弱....

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-6 11:23 發表 查看引用來源

我諗住你咁醒, 唔多唔少都知少少架嘛
35MM應該系普通版...80MM 系 IMAX版(闊銀幕)...

正常應該後者貴D...

唔知點解 MEGABOX 套 ICE AGE III 掉返轉...

禾SIN問呀嗎 :smile_13:

引用:
原帖由 kaman488 於 2009-7-6 11:24 AM 發表 查看引用來源

個D吾系高清同標清電視既術語:smile_14: :smile_14:
冇錯....係視訊輸出o個d 呢
我只聯想到呢d 咋:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆